Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valaki segítene nekem?

Valaki segítene nekem?

Figyelt kérdés
Egy 14-éves fiu vagyok és még mindig csak 150 centi az osztály társaim mint 180 meg ilyenek nem tudná valaki megmondani hogy mivel vehetem rá a szervezetemet hogy elkezdjek nőni??
2011. jan. 22. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos későnérő vagy és nem tudod siettettni a dolgot,várnod kell türelmesen.

Mekkora az apukád?Csak mert kb te is olyan magas vagy kicsit magasabb leszel.Másban rendesen fejlődsz?Várj türelmesen és meg fogsz nőni.Fel a fejjel.

2011. jan. 22. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát apukám 170 magas de viszont bátyám 187cm és már nagyon várom h akkora legyek mint őő
2011. jan. 22. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát sajnos lehet te is csak 170 cm leszel,nem lehet tudni.Ebbe is bele kell törödnöd,attól,hogy magas lett a bátyád te lehetsz még alacsony,de igen ritka esetbe meg is nőhetsz,mert azért ritka,hogy majdnem 20 cm-vel túl nője valaki az apját inkább csak 5-7 cm-vel szokták.

A bátyád milyen növésű volt a te korodba vagy még fiatalabb korában?

Te is megnőhetsz,de ezt nem lehet tudni előre,lehet 1 év múlva fogsz látványos növésbe kezdeni.

Csak a magasságoddal van a baj,minden egyéb normálisan fejlődik?

2011. jan. 22. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Apám 170 bátyám 180, én is vártam hogy majd megnövök 169.9 vagyok :P. Innen már csak összefele fogok menni, nincs mit tenni.

De legalább használhatod a szlogent, hogy a kis ember kicsit esik a negy ember meg nagyot.

A kis ember kis ügyes, a nagy meg nagy mamlasz.

Kis ember nagy bottal jár... :D

2011. jan. 25. 00:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Jóból kicsit adnak:) Engem mindig ezzel vigasztal anyukám.

Amúgy nekem emlékszem fiú osztálytársaim között nem egy volt aki gimiben egy nyári szünet alatt nőtt vagy 10-15 centit. ne aggódj. Még van időd:)

2011. jan. 25. 23:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!