Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Segítség nem tudom mi lehet ez?

Segítség nem tudom mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Az eggyik mellbimbómmal valami történt! viszket, és nedvedzik. Meg megvastagodott és bebarnult! nem tudom mi lehet ez.
2011. jan. 22. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel csak az egyik mellbimbóddal van probléma, valószínű, hogy nem hormonális baj, hanem valamilyen gyulladás, fertőzés. Mutasd meg a bőrgyógyászaton, ha kell, továbbküldenek kivizsgálásra.
2011. jan. 22. 17:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Már voltam bőrgyógyásznál... azt mondta, hogy ez kamaszkorban előfordul de ilyet még senkinél nem láttam. Evégett nem merek levetkőzni strandon se más nyilvános helyen!
2011. jan. 22. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Akkor viszont mégiscsak a hormonális változások okozzák, de érdekes, hogy csak az egyik melleden... azért a helyedben megmutatnám egy endokrinológusnak (nagyon leegyszerűsítve hormondokik, a háziorvos ad beutalót az ingyenes rendelésre), ha ő is mindent rendben talál, valóban a türelem lesz a legjobb gyógymód.

2011. jan. 22. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!