Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fitymaszűkletnek van köze...

A fitymaszűkletnek van köze az ondó ''megérkezéséhez, ,?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 10:04
 1/8 zuzuki ***** válasza:
Ez attól függ,hogy mekkora mértékben van szűkület!:) Gondolom van egy kis "rés" rajtad,különben még a maszturbálás is komoly gondokat okozhatna!;) Nekem is volt,aztán fogtam magam és elmentem egy dokihoz és fogta magát és a szikéjét és levágta!;) Ennyi.... Jobb lett volna,ha csak "belevág"...de így alakult.;)Nagyon rossz volt utána egy-két évig,mert zavart minden... Zavart az,hogy zsidóvá tett egy pillanat alatt(pedig a Jobbik a pártom),de ez van.... Majd fogod magad Te is...és elmagyarázod!;)
2011. jan. 22. 11:11
 2/8 A kérdező kommentje:
:( omg. Zsidót tett belőled? :D akkor inkább én magamnak vágom le :D:D:D:D
2011. jan. 22. 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Nyugi! Nem kell levágni! Marha az is aki azt ajánlja!

Gondolom még kamaszéveid elején jársz, ha rendszeresen maszturbálsz(vagy fürdéskor mert az minden nap van)próbáld feljebb és feljebb húzni ezáltal tágítani!Rövid idő alatt szépen ki is alakul, mondanom se kell hogy jobban jólesik egy kis játék vele mint egy fölösleges műtét.

Az ondó megérkezéséhez nincs köze az előbb utóbb megjön, de ne kívánd mert csak a baj van vele, állandóan összemaszatolsz minden vele ha nem vagy óvatos.

2011. jan. 22. 12:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Megpróbáltam visszahúzni a bőrt de sebes lett és fáj :S akkor majd várok és ha begyógyul akkor megpróbálom majd.
2011. jan. 22. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem szabad erőltetni! Ha bereped, sebesedik, az csak rosszabb lesz! Amikor fölpuhult a bőr, akkor kell a fürdés után, a fürdés végén finoman húzogatni, hogy járni tudjon, merev állapotban is a bőr.

Ha orvoshoz kell menned, mert nem tudod megoldani, hogy mereven is le tudd húzni, akkor bemetszik, vagy plasztikázzák, vagy részlegesen metélik. Teljes körülmetélést, amikor az egészet levágják, azt nem ajánlom, ahogy az első válaszoló se!!

2011. jan. 22. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Hali!

Az ondó megérkezéséhez semmi köze nincs a fitymaszűkületnek, az a nemi éréssel, a serdüléssel áll összefüggésben.

A fitymaszűkületed azonban aggasztónak tűnik a számomra, ha sebesedik, hegesedik, az már nem jó jel sajnos. Nem vagyok pontos képben a fejlődéseddel, így nehéz segíteni, mindenesetre talán tudok segíteni megtalálni neked a megfelelő megoldást, azonban ahhoz előbb fontos lenne, hogy válaszolj jóónéhány tisztázó jellegű kérdésre, hogy kitisztítsuk a képet.

A kérdéseimet az alábbi topikban láthatod beszámozva. Ha szeretnéd, hogy segítsek, válaszolj rájuk, akár >>priviben, figyelembe véve a kérdések beszámozását is.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..

Egyelőre ennyit tudok most segíteni. Ha segítesz pontosabb képet kapnom a szűkületedről, akkor tudok csak én is pontosabb megoldásjavaslattal szolgálni.

Üdv: EE

2011. jan. 22. 20:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Hegesedni nem hegesedik, csak gondolom erőltettem.Amúgy nem vészes majd merevedéskor próbálgatom.
2011. jan. 22. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Hegesedni még nem hegesedik,... majd fog. mert ahol seb van, a sebnek meg hege lesz, ami összehúzza a fitymát és ráerősít a szűkületre. Ész nélkül ennek nem le7 nekiállni... ezért ajánlottam fel a segítségem, már, ha élni kívánsz vele. Hátha okulnál más hibájából...

Természetesen ha nem akarsz nem muszáj élni vele, ez teljes mértékben rád van bízva...

Üdv: EE

2011. jan. 23. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!