13 évesen mekkora a normális méret?
13 éves vagyok, és csak 9-10 cm hosszú, vastagságra 4 cm:S
Azt mondták haverjaim, nekik 14-15 cm hosszú:S
Eléggé elvagyok most keseredve..:S
Nyugodj meg, nincs semmi gond. Lehet, hogy nálad még nem indult be a testi növekedés, a haverjaidnál meg igen.
Ha pedig mégis csak ekkora marad, akkor sem kell keseregned, hiszen minden kulcshoz tartozik egy zár is valahol, csak meg kell találni;)
20f
Akkora a normális méret amekkorával tudsz rendesen pisilni...
Mellesleg a barátok általában szeretnek az ilyen témákban kamuzni.
13 évesen még nem vagy kifejlett férfi. Nőni fog még, nem kell elkeseredni!
10-12 évesen indul meg a pénisz látványos növekedése és ez tart kb. 16-24 éves korig! Egyén függő, hogy ki milyen biológiai órával rendelkezik, úgyhogy ennek előnye is van!
A haverok szoktak néha nagyokat mondani! Nem ritka, hogy amelyiknek nagy a szája annak van a legkisebb. Próbál kompenzálni valahogy. Ha több napos osztálykirándulásra vagy nyári táborba mentek ott a tusolóban kiderül az igazság, hogy kinek mekkora! :)
14 éves vagyok, 8-ba megyek, az én osztályomban a fiúk azt mondták, hogy 15-17 cm... Ühüm, persze. :D el ne hidd, habár 13 évesen a 14-15 cm-es farok elég nagy. xD
nyugodj meg, velem rosszabb volt a helyzet, 13 évesen 9 volt állva, most meg már 16 :)
ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!