15 éves vagyok és mereven 13 cm a péniszem alp járaton meg 5 cm mitől van ez a nagy különbség? (értelmes válaszokat létszi)
Ez egyéntől függ!
köznyelven van a húsfa.., és a vérfa...
A húsf az nagy nem merev állapotban és 50-100%-os a merevedéskor a méretváltozás. a vérf-nál ez 100-500% is lehet.
Neked a 3 barlangos test jobban összehúzodik, kevesebb vér van benne alapjáraton.
Hi Brian! Meg az összes többi IQ-bajnok!
Elmentek ti mind a bús p@csába! Ez a srác előrebocsátotta, hogy értelmes válaszokat kér! Ez nem a humor topic! Menjetek és ott verjétek ki, oké?!
A kérdésre pedig az én válaszom az, hogy szerintem semmi gond nincs vele, nem kell aggódni.
Nyugi, 26 éves korig minden testrész növexik; jó esélyed van, hogy a hímvessződ is növekedjen még 1-3 centit.
Hello
Mivel 15 éves vagy és ha nem vagy dagi akkor ne aggodj mert még fog az nőni.Amugy nekem 21cm (Ha nem hiszitek, fényképet csatolok.), de ha hideg van akkor az nekem is vissza bujik az odubaés csak a feje jön ki, tehát így kb 1-2 cm lesz belőle.
Üdv:Ákos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!