Jó sztorikat? (kérdésed túl rövid)
Álmomban ott volt egy WC, én meg használtam...
Állítólag ha egy alvó ember ujját vízbe mártod, bepisilhet. Hogy miért, azt nem tom.
eccer a suliban órán dogát írtunk és nem lehetett kimenni vécére szal belepisáltam a padtársam termoszába de a fele mellé ment egyenesen rá a gatyámra meg a társaméra
meg a strandon is a pancsolóba a 3-4 éves gyerekek meg a szüleik szeme láttára összepisáltam magam
egy barátom búcsúbuliján bevedeltem egy liter házipálesz amitől annyira szétestem hogy mindenki szeme láttára összevizeltem magam de még a barátom anyjának a kedvenc kanapáját is.
19f
Ezek a sztorik tök jók!!! XD
Nekem volt olyan,hogy előre megterveztem az egészet.
A kocsi ülésére terítettem fóliát. Mielött elindultam megittam 1 liter kólát. Beszálltam a kocsiba és direkt tartogattam. Mikor már nagyon csípett akorr beengedtem. Olyan tuti érzés volt. De aztán jött a ciki része. Megállítottak igazoltatni. Ki kellett szálnom a kocsiból.
Gondolhatjátok milyen ciki volt méghozzá fehér gatyában.
Téess 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!