Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Jó sztorikat? (kérdésed túl...

Jó sztorikat? (kérdésed túl rövid)

Figyelt kérdés
Minden bepisiléssel kapcsolatos dolog érdekel. Hogy történt neked elöször? (hogy pisiltél be elöször. NEM BABA KORODBAN!!!) Csináltad már szándékosan? Írj nyugodtan. Nekem is van sztorim de elöször ti írjatok.
2011. jan. 20. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Álmomban ott volt egy WC, én meg használtam...

Állítólag ha egy alvó ember ujját vízbe mártod, bepisilhet. Hogy miért, azt nem tom.

2011. jan. 20. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Miközben aludtam, azt álmodtam hogy fent vagyok valami vadnyugati hegyen, erre mondom hogy akkor már odaállok a szélére, és lehugyozok, csak az volt a bibi hogy túl valóságosnak éreztem.. felkeltem és tiszta húgy volt minden xD
2011. jan. 21. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:

eccer a suliban órán dogát írtunk és nem lehetett kimenni vécére szal belepisáltam a padtársam termoszába de a fele mellé ment egyenesen rá a gatyámra meg a társaméra

meg a strandon is a pancsolóba a 3-4 éves gyerekek meg a szüleik szeme láttára összepisáltam magam

egy barátom búcsúbuliján bevedeltem egy liter házipálesz amitől annyira szétestem hogy mindenki szeme láttára összevizeltem magam de még a barátom anyjának a kedvenc kanapáját is.

19f

2011. jan. 21. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezek a sztorik tök jók!!! XD

Nekem volt olyan,hogy előre megterveztem az egészet.

A kocsi ülésére terítettem fóliát. Mielött elindultam megittam 1 liter kólát. Beszálltam a kocsiba és direkt tartogattam. Mikor már nagyon csípett akorr beengedtem. Olyan tuti érzés volt. De aztán jött a ciki része. Megállítottak igazoltatni. Ki kellett szálnom a kocsiból.

Gondolhatjátok milyen ciki volt méghozzá fehér gatyában.

Téess 20/F

2011. jan. 31. 14:49
 5/6 anonim válasza:
Én egyszer suli után vártam apumra a suli előtt. Nagyon kellett pisilni de nem akartam visszamenni mert féltem h apu jön azt nem talál meg azt ott hagy XD szval csak vártam azt egyszer csak nem birtam tovább azt a forgalmas utcán mindenkicsak nézett ahogy fentről lefele ázik át a nadrágom XD tiszta égő volt ott a főúton. Aztán anyuéknak azt mondtam h belelöktek a tócsába XD. (Ez negyedikben volt)
2011. febr. 23. 11:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez tök jó
2011. márc. 10. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!