Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikor mentél először urológush...

Mikor mentél először urológushoz, hány éves korodban, hogyan vetted rá magad?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 14:45
 1/10 anonim ***** válasza:

hát ha nincs problémád akkor nem kell menned,vagy ha vigyázól,bár ha választani kell hogy iskolába taperjanak akaratod ellenére,mert nem közlik nem kötelező vagy urológusnál,amit te választasz,ahol a paraván miatt csak a doki lát és nem nézeget még asszisztens is,(esetleg böszmébb helyen még osztálytárst is behívnak iskolába vizsgálatkor),akinek semmi köze a cerkához(ez asszisztensre és osztálytársra is vonatkozik) akkor inkább utóbbi.

De 30 év felett szerintem ha nincs is gondod el lehet néha menni.

2011. jan. 22. 20:01
 2/10 anonim válasza:
én voltam 15 évesen meg mult évben!!! 15 évesen teljes kivizsgálás miatt magas volt a vérnyomásom nem tudták mi a baj! utána meg suli miatt kelett!! de szerncsére ujazás nem volt a többi meg nem vészes csak ránéz meg tapogat kb ennyi panaszom nem volt soha
2011. jan. 23. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Iskolában nem kötelező ám résztvenni ilyenen csak hát nem mondják el,ne hogy valaki éljen ezzel a lehetőséggel.
2011. jan. 26. 18:30
 4/10 anonim válasza:
nekünk iskolában volt ilyen azt mondták h aki megtagadja a vizsgálatot azt kirugják.mindenkinek kedves mosolygós arca volt elhihetitek ._. de az orvos rendes volt hozzá sem ért megkérdezte van e elváltozás megvan e minden alkatrész és kész
2011. febr. 15. 21:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor szemetek voltak,mindig az üres fenyegetőzéssel veszik rá a diákokat,vagy azzal hogy azt hiszik meg kell tenni,pedig nem is kötelező.Ezek csak üres fenyegetőzések,emiatt senkit nem rúghatnak ki.Akkor ezek szerint meg sem nézte,csak kérdezgetet?Ha igen ez a jobbik eset,mert van ahol a másik előtt akarják végig taperni.Én már tagadtam meg és nem lett belőle semmi
2011. febr. 16. 12:18
 6/10 anonim válasza:
az orvos rendes volt nagyon az iskola orvos meg nem volt a közelben addig igaz ő nem is orvos mint késobb kiderült xD
2011. febr. 16. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor iskolaorvos nem volt ott és helyette jött valami sima orvos,mert nem értettelek pontosan?És ki nem volt orvos,ezt kire érted?

És végülis megvizsgálta vagy nem?

2011. febr. 17. 11:44
 8/10 anonim ***** válasza:

A megvizsgálta a szerszámra értem,szóval megvizsgálta,megnézte vagy csak kérdezett?

Ha csak kérdezett akkor tök rendes.

Férfi volt vagy nő?

2011. febr. 17. 11:45
 9/10 anonim válasza:
bocs a hülye válaszomért naszal az iskola orvos az nő aki nem is orvosXD és aki megvizsgált az férfi volt az ugy jött asszem a városi korházból és csak kérdezett ennyi.
2011. febr. 19. 10:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor tök jó fej volt,bár több ilyen lenne.Nem durr bele és cikibe hozni az embert,hanem kérdezget.Meg az is jó pont alapból ilyenkor hogy ha férfi az orvos.

De legközelebb ne döljetek be a kötelező dumának,mert nem igaz.A vizsgálaton megjeleni kötelező,de elvégeztetni és résztvenni nem.

2011. febr. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!