Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszem tövénél van egy...

A péniszem tövénél van egy kis dudor vagy daganat, szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés
Pár napja felfedeztem egy borsószem nagyságú dudort vagy daganatot a péniszem töve felett kb. 1cm-re. Nagyon meg vagyok ilyedve, hogy mi lehet az és, hogy mitől keletkezhetett. Valaki meg tudja mondani, hogy mi lehet az, és mikor fog elmúlni, vagy hogyan kell kezelni? Kérlek segítsetek. Kb. egy hete borotváltam le, esetleg lehet valami összefüggés? Egyébként nem fáj és nem is piros, csak nyomásra érzékeny és eléggé kemény. Köszi a válaszokat. 20/F
2011. jan. 16. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet egy betokosodott, gyulladt szőrtüsző?
2011. jan. 16. 11:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ötletem sincs, hogy mi lehet ez, még sosem tapasztaltam korábban ilyet, azért is vagyok ennyire megijedve, nem tudom hova tenni ezt. Amit te kérdeztél az is ilyen vagy hasonló?
2011. jan. 16. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem zsírcsomó, de lehet szőrtüsző is. Egyiktől sem kell félni :)
2011. jan. 16. 13:03
 4/4 anonim válasza:
nekem is ilyen problémám van ezt hogyan lehet kezelni?
2011. márc. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!