Mit lehet "tyúkmell" esetében csinálni?
Úgy értem,hogy ellehet-e tüntetni stb...
16 éves vagyok
és engem ez zavar nagyon !
"Igazándiból csak esztétikai probléma"
Sajnos nem mindig...A deformitás bizony érintheti a tüdőt és a szívet is, bár ez inkább a suszter-, vagy tölcsér mellkasra igaz jobban.
Jó ,hogy említed,hogy a "tyúkmelled" tölcséres kedves kérdező.Ez már jó esélyjel nem csak esztétikai problem tud lenni.Figyelj magadra (nem fáradsz-e túl hamar és egyre hamarabb stb...),kérdezz ki egy másik dokit is.
Nem kell azért betoyni,ismertem olyan srácot,hogy majdnem befért az egész öklöm a mellkasába,mégse volt kutya baja se.Azért nem árt az óvatosság.
Szia. Énis ugyan ezzel a problémával küzdöm,küzdöttem. 16 éves fiú vagyok jó pár orvosnál voltam semmi sem segített. Utolag a konditeremnél maradtam a jó hasizom/mellizom kifejlesztése korigálta a problémám és már alig látható: )
Szóval komoly edzés és megoldhatja a bajokat. :) Ajánlom figyelmedbe (Az én sárga kapszulám.pdf) et olvassgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!