Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit lehet "tyúkmell" esetében...

Mit lehet "tyúkmell" esetében csinálni?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy ellehet-e tüntetni stb...

16 éves vagyok

és engem ez zavar nagyon !

2011. jan. 15. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
jaaa jó azt hittem lány XD
2011. jan. 16. 18:04
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
Igazándiból csak esztétikai probléma.Engem is zavart volna 16 évesen (lehet,h még most is,27 vagyok).Valószínűleg csak sebészi beavatkozás tüntetheti el ,ha komolyabban néz ki.
2011. jan. 16. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Igazándiból csak esztétikai probléma"

Sajnos nem mindig...A deformitás bizony érintheti a tüdőt és a szívet is, bár ez inkább a suszter-, vagy tölcsér mellkasra igaz jobban.

2011. jan. 16. 18:31
 14/19 anonim ***** válasza:
De esetünkben nem tölcsért írt a leendő páciens,hanem tyúkmellet,ami kifele türemkedik és nemigen zavar semmit csak a pszichéjét.
2011. jan. 16. 20:45
 15/19 A kérdező kommentje:
de nekem befele megy akkor nekem nem is tyúk mellem van ?? :O
2011. jan. 16. 21:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Kedves Tom, én nem tom :), de úgy tűnik, mégiscsak tölcsér:)
2011. jan. 17. 02:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Jó ,hogy említed,hogy a "tyúkmelled" tölcséres kedves kérdező.Ez már jó esélyjel nem csak esztétikai problem tud lenni.Figyelj magadra (nem fáradsz-e túl hamar és egyre hamarabb stb...),kérdezz ki egy másik dokit is.

Nem kell azért betoyni,ismertem olyan srácot,hogy majdnem befért az egész öklöm a mellkasába,mégse volt kutya baja se.Azért nem árt az óvatosság.

2011. jan. 17. 23:41
 18/19 anonim válasza:
Szia nekem is sajnos ilyen problémám van és én 15 éves vok de még sosem találkoztam hozzám hasonlóval úgyhogy írj rám priviben
2012. márc. 9. 07:10
 19/19 anonim válasza:

Szia. Énis ugyan ezzel a problémával küzdöm,küzdöttem. 16 éves fiú vagyok jó pár orvosnál voltam semmi sem segített. Utolag a konditeremnél maradtam a jó hasizom/mellizom kifejlesztése korigálta a problémám és már alig látható: )

Szóval komoly edzés és megoldhatja a bajokat. :) Ajánlom figyelmedbe (Az én sárga kapszulám.pdf) et olvassgatni.

2012. júl. 10. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!