Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért ide küldött? Miért nem...

Miért ide küldött? Miért nem az urológiára? .

Figyelt kérdés
Görbe a péniszem, és a doki Debrecenbe küld el az andrológiára...nem értem :S
2011. jan. 14. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Mert az urológia a kiválasztó szervrendszerrel foglalkozik. Az andrológia meg "férfigyógyász"...
2011. jan. 14. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Azaz az andrológus*
2011. jan. 14. 09:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Megvilágosodtam, köszönöm szépen :)
2011. jan. 14. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Hali!

Van néhány tapasztalatom ezzel a témával kapcsolatban is, de nem biztos, hogy mind tetszeni fog.

1.) Nem tudom, milyen irányban milyen fokú a görbületed, de ha műtéttel ki akarod egyenesíttetni, nem 100%, hogy egyenes is lesz, sőt, sajna az esetek többségében nem is lesz. Ezt többen is állították, akikkel kapcsolatba kerültem ilyen téma kapcsán.

2.) Ha műttetni akarod, és még van fitymád, akkor nagy vszséggel azt le fogják metélni rólad, mert Debrecen amúgy is hemzseg azoktól a témában kompetens szakemberektől, akik imádnak metélni, akár a beteg akarata ellenére is.

3.) Egy másik savanyú tapasztalat, hogy az egyik barátomnak sikerült ugyan a kiegyenesítő műtét, és 90%-ban valóban sikerült közösülésképes állapotba hozni a hímvesszőjét, azonban műtét közben a körbevágott, majd a makk tövéig lehúzott fitymás péniszbőrben a baloldali fitymaerek a baloldali görbület miatt elzáródást szenvedtek, emiatt a srác visszavarrt fitymájának bal oldala néhány nappal a beavatkozás után előbb teljesen bekékült, majd belilult, végül elhalt. Teljesen elfeketedett, hideggé és tónustalanná vált, így 1 héttel az első műtétje után őt is körül kellett metélni a fityma bal oldalán majdnem teljesen, jobb oldalán elég volt részlegesen, mert a srácot annyira megviselték a történtek, hogy elhatározta, hogy visszanyújtja magának a TLC segítségével.

Félreértés ne essék, kedves Kérdező, nem akarom elvenni a kedved a korrigálástól, mert az a te fütykösöd, és azt csinálsz vele, amit akarsz, azonban mielőtt döntenél arról, hogy mit csinálsz, TUDD is, HOGY MIBE VÁGSZ BELE, HOGY MIT VÁLLALSZ, és az esetlegesen milyen következményekkel jár6!??? Mert maga a műtéti procedúra egy cseppet sem kockázatmentes ill. veszélytelen, és ha nem vagy lelkileg kellően eltökélt, uakkor komplikációk lépnek fel, -- amire elég nagy esély van sajnos és ezt tapasztalások alapján állítom neked -- akkor te ezt be fogod-e tudni vállalni!? Fel fogod-e tudni dolgozni, és nem fogsz-e beléje összeroppanni??? :-o

Ezeket tudnod kell, éppen ezért mérlegelj, mielőtt döntesz:

_ MEGÉRI-E A BEAVATKOZÁST BEVÁLLALNI???

_ KELLŐEN ELTÖKÉLT VAGY???

_ 100% BIZTOS, HOGY EZT AKAROD??? :-O

_ BÁRMI IS TÖRTÉNJÉK, FEL FOGOD TUDNI DOLGOZNI? ELEGEN VANNAK-E KÖRÜLÖTTED, AKIK TÁMOGATNAK A DÖNTÉSEDBEN??? :-O

Ezeket igen alaposan rágd át a saját érdekedben!

Üdv: EE

2011. jan. 16. 05:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Már kb. 3-4 éve körül vagyok metélve, de ez nem jelent ellenjavallatot. Igen, nagyon eltökélt vagyok, 2 éve tervezem ezt a műtétet. Nem tudom magam elfogadni így ,emiatt önbizalom hiányom van,lelkileg már nagyon kész vagyok.Újabban néha már merevedési zavaraim is vannak.Sok lánynál ezért nem fordultam meg :(.Pszichológusnál is megfordultam már, de nem segített.
2011. jan. 16. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Csak a nagyon görbe pénisz, durva görbeségnél van beavatkozás, mert amúgy az veszélyes is.

Én is körülmetélt vagyok és én meg azt akarom visszafordítani, mert nem lett jó, sőt :(

2011. febr. 19. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!