Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehet már tetoválást?

Lehet már tetoválást?

Figyelt kérdés
decemberben szeretnék tetoválást.. akkor 17 és fél leszek és azt szeretném kérdezni hogy akkor már lehet ? Vagyis úgyértem hogy a bőr miatt.. Akk már nem fejlődik tovább vagy akkor már lehet ?
2011. jan. 9. 08:09
 1/6 anonim ***** válasza:
18Tól lehet és jól gondold meg!!!!
2011. jan. 9. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
18-tól és attól függ hova szeretnéd (pl a karodon tuti nyúlni fog mé a bőr). Mindenképp gondold meg a tetoválást és ha mellette döntesz, akkor is olyan helyre varrass, amit a ruha (póló, rövidnadrág) eltakar. Hiába fontos számodra, ha ebből később munkahelyi problémák lehetnek. Szóval erre az egyre figyelj.
2011. jan. 9. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát a tetoválással vigyázz , én is kitetováltattam magam 18 éves koromba karom hátam nyakam, azt hittem menő leszek , az is voltam még huszon éves voltam. Most it vagyok 35 tele tetkóval és mindenki furán néz rám, monkát is nehezebb találni hiába van felsőfokú végzetségem. Gondold meg nagyon mit teszel ,ez kihat az egész életedre!!
2011. jan. 9. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
hát ez függ attól is hogy hová szeretnéd a tetkót, mert ha olyan helyre ahol még sokat nyúlhat a bőröd akkor várj vele
2011. jan. 12. 19:29
 5/6 anonim válasza:
14 éves kortól lehet szülői engedéllyel, és a nyúlás miatt ne aggódj, nem lehet látványos :)
2011. febr. 27. 14:25
 6/6 anonim válasza:
szülői engedéllyel lehet nekünk van ismerősünk aki 13 éves koromban is megcsinált volna egy tetkót csak anyu nem engedte mge majd később lesz 14/L
2011. aug. 12. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!