Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért vagyok vékony?

Miért vagyok vékony?

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy 15 éves vagyok, és eléggé sovány. normálisan eszek, kivizsgálták már a pajzsmirigyeim, semmi elváltozás... Ilyen testalkatú lennék? Ezen kívül, ha edzek, könnyen feljön rám az izom viszonylag, de gyorsan el is tűnik, mintha a testem megenné az izmokat. tanultam erről, csak már sajnos elfelejtettem :\ Vagy legyek kitartó, edzek sokat, és egyek még többet? :) Köszönöm a norm. válaszokat, szép napot! :)
2011. jan. 4. 06:40
 1/9 A kérdező kommentje:
u.i.: 171cm magasság, 51kg
2011. jan. 4. 06:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Lány vagy vagy fiú?Ha fiú vagy, akkor járj el konditerembe, és ne hagyd abba az edzést, mert valószínű, hogy azért tűnik el az izom, mert nem edzel rendszeresen, de ha lány vagy, akkor is elmehetsz, egyél naponta többször, egyél több szénhidrátot, meg sok fehérjét.
2011. jan. 4. 06:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha sportolsz,akkor sok fehérjét kell magadba vinni h. izmos legyél+kell a szénhidrát pótlás is.Amúgy lehetsz ilyen alkatú is, de lehet vitamin hiány.Amúgy ha mozogsz akkor gyors az anyagcseréd,amitől egyértelmű h. nem fogsz hízni.Az izmoknál meg sokat kell enni, h. látszódjon valami.
2011. jan. 4. 09:09
 4/9 anonim válasza:
Szerintem is egyél többet és járj kondizni rendszeresen. Az is lehet, hogy ilyen testalkatú vagy és az életben nem leszel kövér(ebb). Az elsőnek üzenem, hogy mivel a férfiak egészségében van valószínűleg fiú. ;)
2011. jan. 4. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
őrülj neki
2011. jan. 4. 15:55
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) utolsó válaszolónak: (Y).. Akkor majd fehérje és szénhidrát dús étrendet dolgozok ki magamnak, és több lesz az edzés is :) Aztán majd meglátjuk
2011. jan. 4. 16:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja bocs, utolsó előttinek: (Y)
2011. jan. 4. 16:09
 8/9 anonim válasza:
a szintetikus drogokat hanyagold! :)
2011. jan. 4. 19:25
 9/9 A kérdező kommentje:
aha, mert ez most hogy jön ide? Egyértelmű ha drogozok nem fogok feltenni egy ilyen kérdést kedves válaszoló (N)
2011. jan. 5. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!