Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 14évesnek jó méret a 10centis...

14évesnek jó méret a 10centis zászlórúd?

Figyelt kérdés
viszont vastag,ha ez számít
2011. jan. 3. 17:16
 1/8 anonim válasza:

hááát....sztem igen de majd nőni fog az még ne aggódj

am meg én lány vagyok és nekem nem számít a vastagsága(jó ne legyen ceruza vékony)de egy átlagméret átlagvastagság nekem megfelel

2011. jan. 3. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Végülis kamasz vagy nőni fog még, de miheztartás képpen az öcsém 10 éves 8cm zászlórudacskával.
2011. jan. 3. 18:07
 3/8 A kérdező kommentje:
az első két válaszolónak köszi az értelmes választ, a harmadiknak pedig:ez mutatja az IQ szinted,elég beképzelt vagy
2011. jan. 3. 18:44
 4/8 anonim válasza:
jaja egosta gec! XD közben meg 2cmes
2011. jan. 3. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindenki másképp,más ütemben fejlődik és hát már sokszor írtam,szeretnek kamuzni is,hogy milyen nagy.A te korodban bőven jó,ha kisebb lenne még az sem lenne baj,úgyis meg fog nőni.Te meg nem méregesd a 10 éves kisöcsédét.
2011. jan. 3. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok!Hm ki a beképzelt? Vagy savanyú a szőlő és szégyelled az igazságot!

ahogy írtam 10éves öcsémnek pont 8 cm.(ha jól emlékszem nekem is annyi volt)

Képet csak azért nem linkelek mert akkor meg pedofilnak kiáltanál ki,de megtehetném!

2011. jan. 4. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, aki írta hogy nekem 16 cm .Te kikérted a véleményem, én pedig válaszoltam.Ha ez nem tetszik, jelents nyugodtan.Mutassak róla képet?Kíváncsi vagy rá?

Csak szólj, látták már sokan.Aki gondba vagy kettőnk közül te vagy öcsi!

2011. jan. 4. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:
rotfl,hát ezen az utolsó kettőn jót röhögtem
2011. jan. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!