Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez a péniszemen?

Mi lehet ez a péniszemen?

Figyelt kérdés

Ma jött egy pattanás szerű piros fehér fejű kis borsó nagyságú gömb a péniszemen, és fáj ha hozzáérek.

Mi lehet ez?Pattanás?Hogyan kezeljem?

Senkivel nem volt még szexuális viszonyom, úgyhogy nemi betegség kizárva.

20f

2011. jan. 1. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Hétfőn bőr- és nemibeteg-gondozó, addig kamilla.

Alkoholt felejtsd el, kinyomni is, és miután hozzányúltál, használd bizalommal a körömkefét szappannal.

2011. jan. 1. 21:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam kinyomni de nem ment, csak fájt.

Nemibeteg gondozó?:S

Nem értem mitől jöhetett ez a dudor.

2011. jan. 1. 23:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Félreértesz!

Még mielőtt válaszoltál volna én nyomkodtam.

Megpróbáltam kinyomni még mielőtt feltettem ezt a kérdést.

Köszi a válaszod.

2011. jan. 2. 00:50
 4/5 A kérdező kommentje:
A péniszem oldalán, a felénél a bőrön van ez, borsó nagyságú, vannak ilyen kis bőrszínű pöttyök rajta, gondolom ezek a szőrtüszők, az egyik mindig is nagyobb volt mint a többi, most ez gyulladt be és pattanás szerű, de csak ha hozzáérek akkor fáj, pont úgy mint egy pattanás.
2011. jan. 2. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Azok csak akkor szőrtüszők, ha szőr is áll ki belőlük. Ha nem, akkor azok nagy vszséggel ártalmatlan Fordyce-pöttyök, és azokat nyomkodhatod életed végéig, SEMMI nem fog kijönni belőlük.

A szőrtüsző azonban gyulladhat be, ha megnagyobbodott, nyilván fertőzést kapott. Kapsz rá kenőcsöt majd, de kérdezz rá, hogy azt a kenőcsöt, amit a doki felír majd, mire használhatod még? Pl. pattanásokra, sebekre, gyulladásokra... stb.?

Ne parázz elmenni holnap! :)

2011. jan. 2. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!