14 évesen borotválkozás?
simán 14 évesen kezdtem énis.
hát elsősorban magadnak kell tetszened, utána jön a többiek véleménye, magyarul kapd le...
Ezzel én is így voltam. Szépen kijött a bajuszom 15 évesen, és hosszú volt, de mások szerint tök jól állt. Volt önkritikám, és megpróbáltam megtűrni. Aztán jött egy csaj is, akinek megtetszettem. Sokáig voltunk együtt, onnantól meg már nem érdekelt az, hogy ott a bajusz.
Sztem, ha jól áll, --- tudom, hogy szokatlan, hogy ott a bajusz, de --- tanuld meg megszokni az újat. Csak akkor borotváld le, ha már hiába minden, pl. várj 1-2 hónapot, így megszokásul, de AZALATT NE A BAJUSZODDAL FOGLALKOZZ, hanem éld az életed. Hidd el, először én se voltam rá büszke, még a fanszőrzetem is nyírtam, aztán a csajok férfiként kezdtek rám nézni, és mindezt a sok borotválós baromságot abbahagytam, és nem bántam meg. Igaz, most már bő tizenévvel később jónéhányszor lenyírtam, de mindig csak annyira, hogy "háromnapos borostaként" látszódjon, arra nálam gerjednek a csajok. Az államon sem mindig borotválom, próbálom a hajamhoz igazítani a bajusz-barkó-szakállviseletet, és azóta egyáltalán nem zavar egyik sem.
Egy picit még várj! Ne akarj felnőtt lenni ennyire, élvezd ki a dolgot. Ha a csajoknak így bejössz, miért változtatnál??? ;)
14-15 évesen volt egy osztálytársam,akivel első nap találkoztunk a középsuliban és azt hittük fiatal tanár,mert dús szakálla volt-úgyhogy fel a fejjel,ehhez képest sehol sem vagy :)
-és igen,bármilyen korban lehet borotválkozni,az nem ártalmas.:)
@ gyuribacsika
Van erre a célra hajvágó is, szakállvágó is, azon be lehet állítani, mennyire akarod a szőrzetedet lerövidíteni. Így ha akarnék, mindig úgy nézhetnék ki, hogy a szőröm nem nő tovább egy bizonyos szintnél. Persze, ez csak a külső, ugye, ehhez kell egyfajta egészséges önbizalmú személyiség is, mert a külső az nem minden.
A Kérdezőnek meg abba igaza van, ha levágja a szőrét (akárhol is), utána az erősebbnek fog érződni a dúrva éles (hegyes) szőrzetvégek miatt, és azért egy 14 évesnél még nem biztos, hogy előnyös, hogy böki a szőrzete a csajt, ha mondjuk már a borotválkozás óta eltelt néhány óra. A csajok ebben a korban szeretik a selymes érzetet, és ezt a borotválkozás elpusztítja. Annak meg semmi értelme nincs, hogy 14 évesen gyantáztassa le az arcát a kérdező, vagy ha mást nem, csipesszel egyenként. Én is voltam tini, mindezeket kipróbáltam, szal inkább várj még egy kis időt a borotválkozással, Kérdező!
Ja igen, és ha nincs önbizalom, de van egy beképzelt személyiség, nagyképű, menőző stílus, az a látszatvagány kinézet mellett (12-18 éves többség) a már inkább metroszexnek hat, én pedig azt kerülöm. Úgyhogy 14 évesen még csak semmi ilyen extra. Nem kell cigi, se hipermenő cucc, extravagáns séró, CSAK LÉGY ÖNMAGAD! Akkor a csajok is megláthatják a valódi énedet, valós értékeidet, és azok lesznek A NŐK a szemedben, és nem a felnőtteknek kinézni akaró tizenalignéhány éves kisp*csák.
a csak bajusz nem jó, főleg ha még nem erős, úgyhogy szerintem borotválkozz.
A szőr borotválástól nem erősödik...
...csak erősebbnek érződik, ebben a korban ezért nem ajánlatos még.
Van aki azt hiszi, hogy a "csak bajusz" nem jó, van akinek viszont a csak bajusz remekül áll, embere válogatja. Ha a többiek azt mondják, jól áll, hallgass rájuk, de te döntesz, úgyhogy mérlegeld az eddigieket, és annak tükrében dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!