Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szex után fáj a párom feje...

Szex után fáj a párom feje hátul (a tarkójától picit oldalra. és mind két oldalt) mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem vagytok orvosok,de hátha tud valaki segíteni.nem nagyon szeret dokihoz járni sajna. És mikor el kezd fájni akkor nagyon fáj neki és eltart egy darabig.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. dec. 27. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetleg felmegy a vérnyomása? Másfajta testmozgás után nem fordul elő?
2010. dec. 27. 21:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem,nem szokott mástól.És ezt mostanában(pár nap)kezdte el,hogy szex után így fáj a feje.
2010. dec. 27. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
sajnálom szegényt mert tudom h milyen szar...ilyen nekem is volt mikor kisebb voltam (csak az akkor maszturbálástól volt:s) de magától elmúlt igaz h akkor nagyon gyakran előfordult velem...hónapokig gyötört,azóta se tudtam meg h mitől volt
2010. dec. 27. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát sajna ez nem egy kellemes dolog. Nekem is volt ilyen, aztán egy jó idő után sikerült rávennem magam, hogy menjek dokihoz, kaptam rá egy gyógyszert asszem 1 hétig kellett szedni, azóta teljesen jó, úgyhogy mindenképp ezt javasolom neki is.
2010. dec. 27. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
és mire kaptad? mit kellett "kezelni" ?
2010. dec. 27. 23:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Eddig is azzal piszkáltam hogy menjen dokihoz,de akkor most már mégjobban.Addig nem hagyom békén ameddig el nem megy a dokihoz.
2010. dec. 28. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
majd írd meg mi volt
2011. jan. 3. 14:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Még nem ment el orvoshoz,mert már vagy ritkábban van,vagy csak nem mondja(lehet direkt azért ne kelljen orvoshoz mennie)
2011. jan. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!