Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Most ez akkor probléma?

Most ez akkor probléma?

Figyelt kérdés
az van h 15F vagyok és a mérettel semmi baj 16-17 cm felállva... vagy 15...m1..szal amikor feláll egy kicsit nehéz felhúzni a bőrt...de amikor elvan ernyedve akkor normálisan feljön...most akk mi legyen miert nem jön fel annyira könnyen?
2010. dec. 26. 20:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Attól függ. Pl. ...

_ mennyire szorgalmas vagy?

_ hogyan állsz hozzá?

_ mennyire serdültél le? ...és...

_ hogy a fitymád anyaga mennyire rugalmas még!?

Ezen kívül, a szűkület a belfityma mely szakaszában helyezkedik el? Mennyire közel/távol a makkperemhez, ill. a fitymavégi bojthoz!?

Konkrétan két gyereket tanítottam meg nagyon jól alkalmazni a fitymanyújtó gyakorlatokat... elég vegyes korosztály, és mindkettőnek makacs szűkülete volt. Az egyiknek mereven csak a felső 1/3-áig jött le, a másiknak semennyire sem.

2 és fél--3 hónap múlva (miután megtanítottam őket) az elsőnek mereven TELJESEN a makk alá jött, míg a másiknak mereven minimálisan jött ugyan csak hátra, de petyhüdten már teljesen és "viszonylag" gond nélkül. Szal elkezd7ed nyújtani, azonban semmit sem tudunk a szűkületedről éppen ezért adok egy linket. Ha kitöltöd, és eljuttatod hozzám a válaszaidat, úgy kitisztázzuk a szitut. első lépésként ezt tudom neked felajánlani.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..

Azonban az előző hszsomban feltett kérdéseimre még mindig nem válaszoltál közért7ően...0.o

_ TELJES KÖRÜLMETÉLÉS VOLT a bátyádnak (TKM), tehát AZ EGÉSZ FITYMÁT eltávolították, vagy azért maradt belőle valamennyi (Részleges KM)?

_ Ki tud arról, hogy neked is ez a bajod?

Üdv: EE

2010. dec. 27. 22:24
 12/20 A kérdező kommentje:

teljes volt neki!!

privátben nem lehetne beszélni??

2010. dec. 28. 12:51
 13/20 A kérdező kommentje:

vagy nincs neked msn vagy skype...(ink skype ha van =) )

??

2010. dec. 28. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha nem le7ne >>privit írni nekem, akkor nem szerepelne a >>linkje a hszsom időkódja alatt... :-)

Sajnálom a teljeset, gondolom az orvosnak is szerepe le7ett abban, hogy az egésztől megszabadította, és nem próbálta meg normálisabban megoldani, de neked nem kell így járnod.

Ha írsz >>privit, abban add meg MSN/SkyPE-címedet és felveszlek. Azonban a mailben hivatkozz erre a topikra, hogy emlékezzek rád. OkS? :-)

2010. dec. 28. 18:14
 15/20 anonim ***** válasza:

>... Még vmi...

Nem véletlenül linkeltem be a tegnapi 22:24-es válaszomban azt a topikot, amelyben számozott kérdéseket találsz!

lépj rá a topikra, válaszolj minden kérdésre részletesen, majd onnan javaslom, hogy írd meg a >>privit, benne az MSN/SkyPE-címeddel és a RÉSZLETES válaszokkal. Rajtam nem múlik, milyen hamar beszéljünk... de a válaszaidra szükség van ahhoz, hogy lássuk, milyen komoly a baj!? Oké? :-)

2010. dec. 28. 18:18
 16/20 A kérdező kommentje:
köszi =)
2010. dec. 28. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
jó gyerek vagy meguszod mütét ne hagyd magad nem szülök döntsenke te tetested te használod nem ők :D
2010. dec. 28. 23:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt szűkületem, műtötték, délelőtt csinálták, este otthon voltam, felszívódó "cérnát" használtak, nem volt varratszedés, az égvilágon semmi bajom, fájdalmam (műtét után, előtte is csak a fájdalomcsillapító tűszúrás) nem volt, természetesen érzékeny volt, vigyáztam rá. Ennyi..
2011. jan. 3. 22:40
 19/20 anonim válasza:
Ha ez enyhe fitymaszűkület akkor nemfeltétle kell kötülmetélés hanem 1 kis bemettszés és ott nincs varrat nrkrm is ez van és én is vacilálok a műtétről ...
2011. jan. 24. 20:41
 20/20 anonim ***** válasza:

01-03 22:40-es

Mindent leírsz, csak a lényeget nem. Milyen vészes szűkületed volt, fitymaféked is rövid volt-e vagy sem, és persze a beavatkozás neve, amit elvégeztek rajtad...?

A többi már csak részletkérdés.

A tűszúrás meg nem fájdalomcsillapító volt, hanem zsibbasztó (lidokain), amit a makkodba, vagy fitymádba böktek?

2011. jan. 24. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!