Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fáj, ég a makkom alján?

Miért fáj, ég a makkom alján?

Figyelt kérdés
Kb. 2 napja s makkom alja körül, belülről fáj és ég egy kicsit, kívülről nem látszik semmi, ezeket a zsírcsomókat vagy miket kivéve. De ezek már régebben ott vannak és úgy tudom, hogy ártalmatlanok. Egyszer, kb. fél éve volt ilyen, csak akkor kicsit arrébb fájt és jobban, de az elmúlt magától. Nem szeretnék orvoshoz menni de amúgy se látna semmit mivel, nincs semmi elváltozás. Néha olyan mintha viszketne is egy kicsit de nagyon enyhén. Nemi életet még nem élek tehát amiatt nem lehet. Mitől lehet ez? 13/F
2010. dec. 23. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Pedig el kellene menned orvoshoz. Az, hogy te nem látsz semmit, nem jelenti azt, hogy az orvos sem tudná megállapítani, hogy mi a bajod. Gondolj csak bele, látsz valamit, ha vakbél gyulladásod van? Csak a fájdalmat érzed, az orvosok mégis 2 perc alatt felállítják a diagnózist. Tehát, ne foglalkozz vele, hogy semmi sem látszik, irány az urológia (mivel csak fájdalmaid vannak), nem kell beutaló. Ne várj, mert holnaptól nincs rendelés és ha súlyosbodna, csak ügyeletere mehetsz!

Jobbulást!

2010. dec. 23. 08:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak alaposan meg kell tisztítani.

Önkielégítés után marad némi váladék a makkon(mégha magömlésed nincs is) és esetleg ha egy kis pisi is keveredik hozzá akkor felületi gyulladás keletkezik a makkon.

Ezért piros, és ezért érzed a viszkető égő érzést.

Ha fürdéskor felhúzod a fitymád teljesen és alaposan kitisztítod a makk körül elmúlik, és ha ezt betartod nem is lesz ilyen gondod!

2010. dec. 23. 17:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez igaz lehet, és egy kicsit lehet, hogy tényleg pirosabb mint szokott, de azóta megmostam már, és nem múlt el.
2010. dec. 23. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tegnap a komment írás előtt mosakodtál alul akkor mára elmúlt és igazat mondtam neked.Ha nem spuri az orvoshoz!
2010. dec. 24. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!