Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől van? Ez rossz?

Mitől van? Ez rossz?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon volt bár mostanában egyre gyakoribb hogy mielőtt álomba merülnék az egész testem egyszerre egy nagyot rándul de nem is kicsit ... például tegnap este akkorát rándult hogy megijedtem.. Ez most rossz vagy normális ? És mitől van ?
2010. dec. 22. 17:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Normélis, és az izmok anyagcseréjétől van.
2010. dec. 22. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Olyan, hogy igy hirtelen.. igy hirtelen kinyitod a szemed, és megijedsz, mert igy.. hát nem is tudom hogy mondjam megrándulsz?
2010. dec. 22. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
normÁlis.
2010. dec. 22. 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem jellemzően az egyetemi előadások alatti elalvásnál van ilyenem. Gondolom, hogy ahogy nem akarok elaludni, de az unalomtól már mégis, valahogy az agyam nem tudatosan jelez vagy ilyesmi.
2010. dec. 22. 17:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Na szóval 16 és fél vagyok és tegnap este csak alszok elfelé és arra kelek fel hogy nagyon rándultam ... eddig ilyen nem volt mostanába fordul elő olyan 3-4 naponta :S
2010. dec. 22. 17:16
 6/12 gyuribacsika ***** válasza:
Lelki oka lehet.
2010. dec. 22. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Természetes! És mivel fejlődésben van a szervezeted, fokozottan igaz az első válaszom (izom-anyagcsere jelenség). A lábikragörcsre is számíthatsz.
2010. dec. 22. 19:56
 8/12 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, en legtobszor leesek a lepcson, vagyis azt almodom, rogton elalvas pillanataba. Mindig felriadok, de utanna szepen eltudok aludni. Utannaneztem, es ez normalis dolog. Nem kell felned tolle.
2010. dec. 22. 20:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam ... Nekem is olyan szokott lenni például az utolsó hogy semmi álmom nem volt csak egyszer elém került egy kép hogy megcsúszok a jégen és fel is ébredtem persze arra h rándultam egyet:D de ha ez normális akkor megnyugodtam...:D Köszi...:D
2010. dec. 22. 22:52
 10/12 anonim válasza:

igen, ez teljesen normális. velem is gyakran előfordul. a kimerültség jele. nekem a legelső ilyen, amire emlékszek úgy 5 éve volt. autóban ültem, és ebben a félálomban leestem egy bicikliről és jött a rándulás... olyan rossz érzés először, de utána szerintem egész kellemes elaludni:D

15/L

2010. dec. 30. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!