Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » NAgyon gáz? Nagyon kicsi lenne?

NAgyon gáz? Nagyon kicsi lenne?

Figyelt kérdés
14éves srác vagyok és majdnem 14cmes a hímvesszőm.Szerintem ez kicsi.Vagy lehet valamit kezdeni vele??VAgy ez nagyon kicsi?
2010. dec. 21. 17:41
 1/6 anonim válasza:
100%
mit aggódsz? még 10 évig nőni fog:D
2010. dec. 21. 17:41
 2/6 anonim válasza:
50%
nem kicsi, pont jó, igaz, egy kicsit átlagon alatti, mert a világátlag 14,9 cm, de a magyar átlag az meg 15,6 szóval még nőnie kell, de még ráérsz emiatt aggódni... :)
2010. dec. 21. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Ugyan már, tök mindegy mekkora, persze nagyon kicsi ne legyen, de a 14 bőven üti a mércét. Később úgyis rá fogsz jönni, hogy nem ez számít. Persze ezen a pánikidőszakon mindenkinek át kell szenvednie magát, egészen addig amíg nem találsz rá csajt. Azután nem is fog érdekelni az a pluszminusz pár centi
2010. dec. 21. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mikor kezdtél el serdülni? (szőrösödni, mutálni, nőni) Serdülőkorban, ahogy el kezd nőni az ember a "gyermekméret" nem 2 nap alatt nő meg felnőtt méretté. Szerintem egyáltalán nem kicsi. Az átlag 12-16 ig terjed. Közel 24 éves koráig nő az ember.
2010. dec. 21. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek az mit jelent ha eddig ha maszturbáltam lelankadt de tegnap nem lankadt le az első után hanem csak a 2.után utána pedig lemértem 9perc után megint felállt ez jelent valamit?
2010. dec. 22. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogyne, kicsim :D Dúl benned a tesztoszteron, és ez így van jól... a méret miatt pedig ne aggódj, pont jó az :)
2010. dec. 22. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!