Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Segítség! A makk körüli...

Segítség! A makk körüli szemölcsök?! :O HELP?

Figyelt kérdés

Vann erre valamilyen kezelés? [link]

15 vagyok kérlek segítsetek.

2010. dec. 18. 23:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
sajnos az első 3 amit belinkeltél :S .. Ezesetben orvoshoz megyek minél hamarabb mert nemi életet nem élek még, de van barátnőm igaz, hogy még lelkileg nem érett rá de majd ő eldönti mikor és hogyan.
2010. dec. 19. 14:01
 12/23 A kérdező kommentje:
És volt fitymaszűkületem kiskoromban, de az elmúlt nem kellett orvosilag beavatkozni.
2010. dec. 19. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
52%

Hali!

Az első 3, amit belinkeltem, azok csak Fordyce-pöttyök amelyek teljesen ártalmatlanok. Akkor lenne gond, ha olyasmik lennének, amiket TE MAGAD linkeltél be ide, mert azok condylómák, és annak le7 köze egy esetleges HPV-fertőzéshez. És az a srác, akit TKM-elni kellett úgy 11 hónappal ezelőtt, ő sem élt még akkor nemi életet előtte, de az ő segítségével sokmindent megtanultam erről a dologról.

A tisztázó kérdéseket közül -- amelyeket az előző hszsomban feltettem neked -- eddig még csak a fitymaszűkületesre válaszoltál, a többire nem! Légy szíves pótold!

Illetve előszöris nyugodj meg, a viselkedésedből ítélve kapkodsz és össze tűnsz zavarodva. NYUGI! :-)

Higgadj le! Még semmi baj nincs egyelőre...

Gyere, tisztázzuk ki mi is ez! Írj rám >>priviben bátran, ha úgy érzed, átbeszélnéd vkivel ezt az egészet! Akkor könnyebb nekem is segítenem neked diszkrétebb közegben, így nem kell paráznod. :-)

Fel a fejjel, és nyugi! Ne aggódj! ;-)

Üdv: EE

2010. dec. 19. 16:19
 14/23 anonim válasza:

EE33:

Hello

Az érdekelne, ha a leírások és képek alapján fordyce pöttyök vannak a makkomon, de nem érzékenyek és viszketnek

akkor lehetséges, hogy HPV Condyloma fertőzésem van?

2010. dec. 19. 17:19
 15/23 anonim ***** válasza:
67%

Akkor még1x...

___ AMIKET >>ÉN<< BELINKELTEM... (az első 3 link) AZOK ÁRTALMATLAN FORDYCE-PÖTTYÖK! NEM KELL VELÜK SEMMIT SEM CSINÁLNI, NEM FERTŐZÉS, DE NEM IS FOG ELMÚLNI!!!

___ AMIT AZONBAN >>A KÉRDEZŐ<< LINKELT BE a kérdésének a kifejtőrészébe, AZ CONDYLOMA-FERTŐZÉS (!!!), amivel már magam is találkoztam személyesen. AZZAL AZONBAN ORVOSHOZ KELL FORDULNI, MÉGHOZZÁ MINÉL HAMARABB!!! (Igaz, annak a következménye nagy vszséggel körülmetélés le7...)

Mivel a kettő keverhető, (keveritek is...,) ezért orvosi vizsgálat, gyanú esetén biopszia javasolt! A lényeg az, hogy ezt először is látni kell, megnézni, megvizsgálni, hogy mi is ez!?

A Fordyce-pöttyökkel SEMMIT nem le7 kezdeni, DE NEM IS KELL!!! A férfiak túlnyomó többségének van ilyen, igaz, nem mindenkinek a makkján/fitymáján. Akiket mégis annyira zavarnak a makkjuk szegélyén lévő Fordyce-pöttyök, max. kriokezeléssel, vagy lézeres leégetéssel el le7 őket tüntetni, de nincs jelentősége, hiszen teljesen ártalmatlanok.

Üdv: EE (^)

2010. dec. 19. 20:08
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm de a "kriokezelés" az miből áll? Mert tényleg nemhiszem hogy így lenne sok orális szexben részem mert igencsak nagy mennyiségben vannak :S
2010. dec. 19. 20:29
 17/23 anonim ***** válasza:
67%

A kriokezelés az fagyasztásos eljárás, miszerint ezeket a bigyuszkákat lefagyasztják, majd úgy szedik le azután.

Az orális örömökkel kapcsolatban meg ne találj ki ilyen vagy ehhez hasonló tévhiteket. Ha az önbizalmad egészséges, akkor a csajodat nem fogják érdekelni a pöttyök, ahogy ez másokra is igaz.

EE (^)

2010. dec. 19. 21:23
 18/23 anonim válasza:
EE köszönöm! :)
2011. jan. 10. 01:35
 19/23 anonim ***** válasza:

@ 01:35-ös (előző):

Mit köszönsz? :-)

BÚÉK és üdv: EE

2011. jan. 10. 02:52
 20/23 anonim válasza:
01,35-ös vagyok. EE! Köszönöm a hozzászólásaidat, szerintem mindannyian sokat tanultunk belőle. :) Mentek a zöld kezecskék. :)
2011. jan. 10. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!