Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid a fitymafékem, a lényeg...

Rövid a fitymafékem, a lényeg lent, valaki?

Figyelt kérdés
szóval rövid a fitymafékem, műtétet nemigazán akarom egyenlőre, valami más gyógymód nincs rá? valami gyógyszer, akármi.
2010. dec. 16. 21:43
 1/6 Kriszti83 ***** válasza:
Műtét.
2010. dec. 16. 21:52
 2/6 A kérdező kommentje:
de semmi más megoldás nincs? :|
2010. dec. 16. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, de ez igazából nem műtét. A doki csak annyit csinál, hogy elérzésteleníti, aztan átvágja a féket. Kemény öt perces program. A fitymádnak semmi baja nem lesz tőle, ez nem körülmetélés, max néhány napig nem lehet szexuális célokra használni. Meg különben is, milyen már ha lekonyul a vége....
2010. dec. 16. 22:20
 4/6 anonim válasza:

Most csináltattam meg. Műtét: doki beszúr 1 lidokain alapú érzéstelenítőt, az fáj 1 kicsit, utána nem érzel semmit. Átvágja 1 pengével a fitymaféket, majd összevarja, de te ebből nem érzel már semmit. Fájások műtét után 2 órával jönnek, akkor egy fájdalomcsillapító és este tudsz aludni.

1 hétig bennevannak a varratok, ami eléggé szar, mivel nap végére fáj, dörzsöl, nem megy normálisan a járás. Szóval 1 hétig sport és fizikai munka kilőve :S Nekem már csak 3 nap és varratszedés :D attól kicsit félek, de ki lehet bírni ahogy a műtétet is :D

Summázva eléggé szar héten vagyok túl, + 2-3 hétig nehezen fog működni, de utána már minden rendben.

Érdemes megcsináltatni, jobb lesz a szex, normálisan lejön a fitymád :) Menj el urológushoz, beszéld meg vele ;)

2010. dec. 17. 13:32
 5/6 anonim válasza:

Én is most vagyok túl rajta.

Nekem lézeres megoldás volt. Doki beszúr egy érzéstelenítő inyekciót;lézerrel eltávolítja amit kell, felkelsz, elmondja a tennivalót és mehetsz is haza. Semmi varrat, semmi fájdalom, semmi érzékenység, 2 hétig kamilla teába kell lógatni napi 2x 2-3 percig. Elméletileg 2 hét után mehet a sex Stb.

2010. dec. 17. 17:38
 6/6 anonim válasza:
Énis kamillába áztatom. utolsó előtti voltam
2010. dec. 18. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!