Ki akarom probálni hogy medig tudom viszatartani a pisimet hogy magátol bepisiljek,lesz valami bajom töle?
Figyelt kérdés
15vagyok és2009. jan. 21. 16:55
11/16 anonim válasza:
akkor a nagybácsi biztos csak álmodta, hogy abba halt bele.
12/16 anonim válasza:
Nem álmodta, csak esetleg addig fel nem fedezett hólyagrákja volt, és a tumor mentén szétpattant az a hólyag. De fiatal, egészséges emberrel ez egész egyszerűen nem történhet meg.
13/16 anonim válasza:
nem kell tumornak lennie, a teli hólyag összenyomásra is szakadhat. lásd hólyagruptura
14/16 anonim válasza:
egy barátom nem érezte hogy nem ürül ki rendesen a hólyagja.. még marad benne neki fél liter kb és az pangott a szervezetében felment a veséjéhez.
több éves folyamat volt neki. na mind1 begyulladt neki a hólyagja és rájöttek az orvosok nagy nehezen hogy aveséjén kis zsákocskák alakultak ki.
na már most. kapott gyógyszereket meg katétert.
a veséje teljesen rendbe jött. a hugycsöve elvékonyodott megkellett műteni kb 2 éve volt ez. utána még viszarakták neki a katétert.
és azt mondták az orvosok, hogy ha most nem vettük volna észre meghalt volna a veséje.
15/16 anonim válasza:
A méreganyagok is visszaszívódnak,így pl megfájdulhat a fejed!Egyébként aki így kínozza magát szerintem nincs teljesen nyomon...
16/16 anonim válasza:
elvileg az ingertől számolva minimum 2 órát midneki kibir szal .... 3-4 óra mulva ha még iszol is rá... esélyes:P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!