MIért van ez? (urológiai kérdés, bővebben lent)
Figyelt kérdés
Székelés után a vékbelem iszonyatosan csíp, ha leülök. Ha állok, vagy sétálok, akkor nem. Ha jól megmosom, akkor enyhül. Próbáltam már kenni neogranormonnal de semmit sem segített. Néha egy kicsit vérzik is. Semmi perverz nemi életet nem élek! Hetero vagyok.2010. dec. 13. 22:09
1/4 anonim válasza:
Könnyen lehet aranyered, annak vannak ilyen tünetei.
2/4 A kérdező kommentje:
aranyér-kenőcsel is próbáltam. Semmit nem ért.
2010. dec. 13. 22:21
3/4 anonim válasza:
Végbél a pontos megnevezés és szerintem is aranyér vagy repedés lehet. Ha véres székleted van, akkor mindenképpen el kell menni az orvoshoz, mert ez komoly betegségre is utalhat.
4/4 anonim válasza:
Bocsáss meg cimbora! A végbeledet nem egyszer kell megmosni, hanem minden "használat" után. Langyos, szappanos vízzel. Ha normális állagú a székleted, akkor semmi baja sem lesz soha. De ha egyszer egy erőlködésnél berepedt, vagy kifordult, akkor már hiába kenegeted. Orvos kell neki. Nem szabad szégyellni, és nem is kell szenvedni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!