Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Srácok! Borotvakérdés?

Srácok! Borotvakérdés?

Figyelt kérdés
segítségetekre lenne szükségem! egyik barátom (16) makacsul áll ellen a borotválkozásnak. pedig pehelybajusza van, ami hát... nem túl férfias. a finom utalást nem nagyon vette, de megbántani sem akarom. ti hogy álltatok/ álltok a dologhoz? tényleg ennyire nehéz elkezdeni? és hogy lehetne tényleg rávenni őt? köszönöm! 16/L
2010. dec. 13. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

Hadd kérdezzem már meg te borotválod a magadét?

Ha igen elnézésed kérem és vedd úgy h nem szóltam. De ha te sem húztad le az első pihét mondván srác oda úgyse kerül még. Akk sztem maradj te is csendben.

Nem nehéz elkezdeni csak 1esek nem akarnak öregedni azáltal h borostájuk lesz.

18/F

2010. dec. 13. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:

nálunk 14-15 éves (9. osztály) srácnak olyan és akkora szakmunkásbajusza van hogy öröm ránézni is :DDDD

amúgy miért akarod hogy leszedje?

2010. dec. 13. 21:40
 3/10 A kérdező kommentje:

nagyon idétlenül néz ki... szabályosan undorító, főleg, hogy még a kaja is ráragad.

1. válaszoló- a.) semmi közöd hozzá, hogy én magammal mit csinálok, b.) lehet ám itt normálisan válaszolni...

2010. dec. 13. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
jaja nem túl esztétikus, valahogy szedd le neki, ha másképp nem megy, kötözd a székhez, és borotváld meg !
2010. dec. 13. 21:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Sehogy... elmondod neki ezt amit ide leírtál azt vagy elszégyelli magát és leszedi vagy nem :P

17/F

2010. dec. 13. 21:50
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2010. dec. 13. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:

amint elkezdi vágni, rendes szőrszálak fognak nőni

arról is beszélhetnénk, ha te úgy állsz hozzá, hogy kinek mi köze, hogy te levágod-e vagy sem, akkor meg mit szólsz bele más dolgába? majd leszedi ha akarja

te ráerőltetheted a véleményed másokra, de más bele ne szóljon abba te mit csinálsz?

2010. dec. 14. 00:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Majd ha talál magának egy lányt, akinek tetszeni akar, akkor úgyis le fogja borotválni. Személyes tapasztalat.

Egyébként tényleg nem értem miért érdekel ez téged? Ha meg annyira jóba vagytok, akkor szerintem nem fog megsértődni ha megemlíted neki nyíltan és nem csak utalgatsz.

2010. dec. 14. 00:23
 9/10 anonim válasza:
Küld el neki a kérdés linkjét, hátha észreveszi magát
2010. dec. 14. 00:58
 10/10 anonim ***** válasza:
aha egyesek baromi nehezen szánják rá magukat. ismertem olyat akinek már ránőtt a szájára, de akkorse szedte le csak olloval visszábbvágta.... hát az ilyenektől...ááá
2010. dec. 16. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!