Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez valami fertőzés lehet,...

Ez valami fertőzés lehet, vagy gomba?

Figyelt kérdés
Ha felhúzom a fitymám, akkor alatta kb. 5-10 másodpercig tapad a bőr, de aztán a levegő hatására "meg is szárad", és normál száraz lesz. Ha visszahúzom a bőrt a makkra kb 2 perc után újra ezt tapasztalom. Nincs semmi elváltozás, semmi látható váladék, és nem is büdös, összesen ennyi tünet van. Rendszeresen mosom, és tisztán tartom, de már zuhanyzás után is azonnal, vagy napközben bármikor ezt tapasztalom, ha ellenőrzöm. Eddig normálisan száraz volt a bőr alatt, ha felhúztam a fitymát, nem emlékszem h ilyet tapasztaltam volna.
2010. dec. 12. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nehezen értelmezhető, amit írsz. A fityma alatt egészséges férfiaknál is termelődik váladék, azzal nincs semmi gond, ha naponta megmosod.
2010. dec. 18. 08:59
 2/3 anonim válasza:
sztem menny el egy orvoshoz és mutasd meg neki!
2010. dec. 18. 12:18
 3/3 ***verus*** válasza:
Én is azon a véleményen vagyok mint az előttem szóló hogy menj el az orvoshoz és mond el neki mi a helyzet. Nem hiszem hogy gomba lenne vagy valami más. De jobb ha megmutatod és megnyugszol, és nem gondolkodol ilyen butaságokon.
2010. dec. 19. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!