Az baj ha az egyik herezacskómban olyan mint a több lenne a "víz" (vízsérv)?
A jobb oldali herémnél több "víz" van mint a balnál, az baj?
14/F
(lécci ne untassatok azokal a sz_rságokkal, hogy 14éves korban nem kellene foglalkoznom a farkammal, mert ez most szerintem nem olyan)
ahelyett hogy itt okoskodsz, inkább mondj valami hasznosat :D ha nem tudsz akkor meg ne pofázz
és mit csináljak? mert fiú vagyok vágjam fel az zacsit hogy megnézzem hogy hogy is néz ki? megteszem ha te meg megteszed a saját agyadon, vagy a szíveden ( nem fenyegetésnek szánom, hanem nem vagyok hülye és nem fogok ilyet csinálni)
és ha itt tartunk, nem felvágással mondom de 5ös tanuló vagyok és 1 szer sem buktam, és mi még nem vettük ezeket a mellékhere meg ilyenek...
am a gyakorikédések.hu-n csak pár milió olyan kérdés van aminek semmi értelme, én legalább olyat índítottam aminek van értelme, és nem értam mit kell ezen anyit lovalgolnotok hogy félreírtam...
de akk hogy mindenkinek vivágos legyen, azokkal kiegészítve, amiket eddig írtunk, ugy ki mit javasol?
amúgy orvoshoz nem akarok vele menni
de valahogy érzem hogy ide értelmes válasz már nem fog jönni, csak cseszgetni fogtok...
az előzőnke köszönöm, de akkor tisztázzuk:
tudom hogy egy zacsóm van, eddig is tudtam, és úgy kellet volna fogalmaznom hogy hogy a zacsóm jobb olnalán
az elő válaszolót félrértettem azt hittem hogy a vízzel van baja, nekem meg fingom sincs arról az anyagról, de nem is nagyon kéne tudnom hogy mi az, és az miatt írtam azt a "hirocelét" (vagy mit) mert azt hittem hogy ő talán tudja
de akkor így kiegészítve...
hát a háziorvos azt monda hogy ha elmúlik akkor nem érdekes a dolog, és nem akarok (még) elmenni urulógiára ahonnan elküldenének a sebészetre, ahol aszt rávágják hogy műtét kell
de csak annyit tud e valaki segíteni hogy az is vízsérv ha csak a herezacsóm egyik oldalán van "víz" ( a jobb oldali részében, de az valamelyik előző válaszoló azt mondta hogy a zacskó egy részből áll )
Remélem nem várod el senkitől, hogy látatlanban diagnosztizáljon...
Ezzel szakértőhöz, orvoshoz kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!