A fitymámnak fura "szaga" van. Miért lehet ez? Többi lent.
Figyelt kérdés
Helló! Észrevettem már hogy a fitymámnak fura szaga van. Midnen nap fürdök és megmosom. Szappannal, anélkül. Próbálokztam már pár dologgal de csak rövid ideig van ez. Egy idő után újra elkezdi kibocsátani ezt a szagot. Nem feltétlen büdösnek modnható de egy picit kellemetlen. A bátyám azt modnta hogy a hormonjaim tombolnak ezért ilyen erős a szaga. De szerintem nem ez az oka.. :S2010. dec. 9. 20:42
2/8 anonim válasza:
hát a hormonok tombolásában egyrészt lehet valami, de valóban mindenképpen keress fel egy bőr-és nemibeteg gyógyászt ... aztán megláod
3/8 anonim válasza:
Ezt a fütyi mosást ugye úgy csinálod, hogy teljesen hátrahúzod a bőrt, és bő szappanos vízzel tisztára mosod, és leöblíted. Semmi más teendőd nincsen.
4/8 A kérdező kommentje:
persze úgy csinálom de szeretnék kipróbálni más lehetőségeket minthogy orvoshoz menjek. Az max a végső fázis. :/
2010. dec. 9. 21:47
5/8 Kondor Judit válasza:
Ne próbálgass semmit irány a doki,elég kellemetlen a lánynak is ha büdi szaga van a fütyidnek.
6/8 anonim válasza:
Vegyél speciáliasan erre kifejlesztett intim tusfürdőt
7/8 anonim válasza:
lehet gombás fertőzés. Canesten,patikában vény nélkül!
8/8 anonim válasza:
Igen, lehet gombás fertőzés. Kend be a farkadat canestennel. De lehet rózsahimlő is, akkor meg hintőporozd. Bármi lehet. Ezért menj el orvoshoz. És ne kísérletezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!