Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miert annyira feher a borom?

Valaminemjo kérdése:

Miert annyira feher a borom?

Figyelt kérdés
Nem tudom mitol lehet , 15 eves fiu vagyok es nagyon sapadtnak tartanak . Pedig sokat jarok a szabadba, jol taplalkozok , meg nyaron napozni is jarok viszont csak kicsit kipirulok majd ujra feher leszek
2010. dec. 8. 15:19
 1/5 tetris ***** válasza:

Ha az erőnléted, a közérzeted rendben van, akkor sztem nincs ok aggodalomra. El kell fogadnod, hogy te ilyen bőrszínnel rendelkezel és kész. Nem lehet mindenki pirospozsgás.

Ha alapból vagy igen fehér bőrű, akkor a napozással legyél óvatos, de ezekről már biztos hallottál.

2010. dec. 8. 16:02
 2/5 A kérdező kommentje:
kiskoromtol ilyen vagyok , viszont irrital picit mert igy akik nem ismernek azok talan rosszat is gondolhatnak rolam elso latasra
2010. dec. 8. 16:08
 3/5 tetris ***** válasza:

Ugyan már! Mi rosszat gondolnának rólad az emberek?

De ha ennyire zavar, akkor - most komolyan - a megoldás esetleg az lehet, hogy a drogériában veszel arcpirosítót, és reggelenként egy nagyon keveset az orcádra teszel.

De óvatosan, nehogy bohóccá tedd magad!

2010. dec. 8. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:

most tűnt csak fel, hogy fehérbörű vagy? eddig nem, hogy csak leégsz a napon, bármit is csinálsz?

szimplán genetika, északi típus vagy, fehár bőr, szőke vagy vörös haj

mit tudsz vele csinálni?

semmit

max elfogadod

meg nem mész ki nyáron a déli verőre, 10-16 óra között

2010. dec. 8. 18:31
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem is fehér a bőröm egyébként, és amig fel nem nőttem, addig vadidegen felnőttek is beugattak pl. a starndon, érdekes, kesőbb amikor már el tudtam volna küldeni az illetőt a jók*rvaanyjába, akkor már nem szólt be senki
2010. dec. 8. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!