Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért érzek intenzív ejakuláci...

Miért érzek intenzív ejakulációnál szúró fájdalmat?

Figyelt kérdés
40 éves vagyok, s akármennyire is szokatlan, most vagyok csak igazából és boldogan szerelmes. Serdülőkorban az éjszakai magömlésnél mindig a beteljesületlenség, az elérhetetlen gyönyör érzése maradt meg bennem: valamiért vissza kellett hogy tartsam az orgazmust. 15 évesen maszturbáltam először, ami nagyon jó volt, de ezt a gyönyört később sohasem éltem át, bár nagyon sokat maszturbáltam. Gátlásos voltam mindig, hatalmas erotikus vággyal, a ritka intim kapcsolatoknál nem tudtam eljutni az orgazmusig (viszont legalább én megadtam azt a hölgyeknek). Hetekig tartó önmegtartóztatás után sem tudtam magamnak jó orgazmust előidézni, talán az érzelmi háttér hiányzott és nem tudtam annyira felkorbácsolni az izgalmat, hogy igazi gyönyört érezhessek az ejakulációnál. Ha gyakrabban csináltam, akkor volt ugyan gyönyör, de elég gyenge. Tegnap a kedvesemmel pettingeltünk (közösülés szimulációja a ruhán keresztül), persze nem élveztem el, ma reggel maszturbáltam semleges, nem oly izgató, de erotikus jelenetekre és mielőtt igazán eljuthattam volna a csúcsra, szúró-égető fájdalom kíséretében ejakuláltam. Szervi baj lehet vagy csak pszichés? És a remélhetőleg hamarosan bekövetkező szerelmi orgazmusoknál megszűnhet ez a probléma? Köszönöm a válaszokat.
2010. dec. 8. 09:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek, mert te is szépen megfogalmaztad ezt a problémádat. A férjemnél tapasztaltam, sőt ő is elmondta már több esetben, ha felizgul, és nem tudunk úgy együtt lenni, bizony előfordul nálla, hogy utánna mivel nem tudja a feszültségét levezetni, neki is szokott szúrni a prosztatája. Sőt nő létemre, ha nem tudok elélvezni, mert nem vagyok ráhangolódva a dologra, hiába tesz meg mindent a fokozott izgalmat nem váltja fel a kielégülés, szokott fájni a hasam alja. Esetleg ha ez többször előfordul, akkor érdemes urológust felkeresni, de szerintem egyszeri probléma, nem probléma, legfeljebb kellemetlen.
2010. dec. 8. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!