A makkon valami fehér, túrószerű, büdös bigyuszok vannak. Mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és hát most fürödtem le. És mikor masztiztam akkor is láttam itt olvastam ha jól kimossuk akkor kiszárad. Ahogy tudtam kimostam de mégis ott van. Gyakoribb kimosásokkal elfog múlni? Egyébbként én nem merem hátrahúzni úgy hogy a makk kilátszódjon teljesen, de úgy szoktam mosni hogy a rózsa ahogy több sugárba jön így oda írányítom és úgy de régebben elmult most megnem. Mit tegyek gyakoribb mosások? Heti minden 2. nap mosom. Vagy mit tanácsoltok? Orvoshoz nem fordulok mert sztem itthon is meg tudom csinálni? De ti mit javasoltok tanácsokat.2010. dec. 5. 20:54
1/9 anonim válasza:
Talán nem 2naponta kellene megmosni...
Undorító lehet.:\
Gondolj bele, 1 csaj mitszólna, ha le akarnád szopatni...?
Elhányná magát.!!!
Fürödj mindennap.
2/9 anonim válasza:
A túrószerű büdös bigyuszokat ne akard otthon kikezelni, mert ez inkább gombás fertőzésnek tűnik, ami házi módszerrel nem fog elmúlni. Bármennyire is ódzkodsz az orvostól, kénytelen leszel felkeresni egyet.
3/9 anonim válasza:
Nem nem tudod otthon megcsinálni... Eleve napi szinten kéne mosni. Ha jól olvasom fitymaszűkületed is van?!
Ez egyértelműen orvos.
Már ha nem kamu az egész kérdés...
4/9 anonim válasza:
fúúj, mindjárt hányok!!
ezt így kiírod az oldalra, nem semmi.
ahelyett, hogy dokihoz mennél.
5/9 BlueBull válasza:
egyébként nem kell rögtön orvoshoz menni minden nap most meg, húzd teljesen hátra! naponta többször mikor senki nincs a közeledben!
7/9 anonim válasza:
bullnak igaza van :D
de lényeg a higénia , am nyugodtan húzd hátra ha szükületed van akkor is problémád nem kell félni nem lesz bajod
csumi :D
8/9 anonim válasza:
De jót röhögtem ezen a megfogalmazáson "túrószerú büdös bigyuszok" :D de amúgy gombás valószínűleg. Gyógyszertárban is rákérdezhetsz, hogy mi lenne jó rá, ők is otthon vannak az ilyesmiben.
9/9 anonim válasza:
mért nem mered hátra húzni? nincs abba semmi fájdalom szerintem jó érzés :DDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!