A házi orvosom régen mindig megnézte a kukim, (többi lent). Miért? . Lehet?
Régen amikor beteg voltam elmentem dokihoz és mindig úgy fejeződött be a vizsgálat függetlenül attól hogy mi volt a bajom, hogy felkellet feküdnöm a vizsgáló asztalra és mindig hátrahúzta a bőrt, egyszer kicsit szerintem le volt tapadva és hátrarántotta eléggé fájt, 11éves koromig mindig megnézte,
Miért kellett neki megnézni-e mindig? elég szar volt így visszagondolva,
Lehet annak köze ahhoz hogy most kismértékű fitymaszűkületem van hogy felrántotta 1x?
most 16vok, normális válaszokat pls
Jó,de valakiből ez baromi rossz érzés vált ki,nekem még soha egyik ismerősőnmél sem csinált ilyet a háziorvos,mármint felnőttnél,gyereknél meg csak a gyerekdoki amikor még kicsi volt,később meg kérdezgetett inkább,amikor már iskolás voltam.Meg szerintem te már valamilyen oldalon írtál,mert ott volt egy veled egyidős aki a bőrgyógyásznál is le írta,hogy ott is megnézték neki.Az is te voltál nem?A kor,meg minden elég hasonlít,ezért gondolom hogy te voltál.De nekem meg tök rossz élményem van ebből.Szóval nem mindegy hogy te döntésed,vagy egy kényszer hatására történik.Nekem nem jönne be,gyorsan orvost váltanék,nálunk még régebben külön vizsgálórész sem volt,hanem pont az ágy középen a assziszten elé volt állítva,inkább ne.Jó most már van külön vizsgálónk,de akkor is.Tudod nem vagyunk egyformák,ha a te döntésedből történik,a te választásodból az tök más,de ha nem akkor az nagyon sza r érzés ám,mert akkor nem azt érzed alapos volt a doki,hanem hogy mekkora szívás,milyen rossz,meg ilyesmik.Ezt nem szabad elfelejteni.Meg hiába jön nem kell szégyenlősnek lenni,mert már látott ilyet,férfiként te is láttál már gondolom pár nőt,ettől még ha azt mondanád ugyan láttam már meztelen nőt.De nő vagy férfi orvosod van,és mindig ilyen,így vizsgál?Meg a régit mért váltottad le?
Az egyém jó fej most én nem váltanám le,korrekt nagyon,megkérdezni,meg elmondja,mert falun lakunk és a suli vizsgálatot is most ő csinálja,hogy nem kötelező és választhat válaszol a kérdésre,meg megkérdezi megnézheti meg ilyenek,ha nem akarja,vagy látja hogy valaki mennyire zavarban van,akkor nem erőlteti rá,azt mondja hagyjuk,de válaszoljon őszintén,mármint ezt a pénisz vizsgálatára értem,amikor én jártam ált.-ba akkor még nem ilyen volt itt a rendszer.Szóval nagyon jó fej,ad lehetőséget választani,az unokaöccsém mesélte.
Kérdező!
Van valami változás?Javulás?
Ha a 3-4 éves kisgyerek is dönt7ne, hogy akarná-e a fütyivizsgálatot, felnőttkorára nagy vszséggel szike alá kerülne makacs fitymaszűkülettel, vagy letapadásos fitymasérüléssel, ill. összenövéssel. Nem véletlenül kötelező az az kötelező. Azonban a hogyan, az már egy bizonyos szellemi érettség elérésekor megválasztható, csak vannak, akik ezzel nem, ill. nem megfelelő módon vannak tisztában. Szerintem -- mégha a Kérdező nem is komálta a dolgot, de -- ennek köszönhető, hogy nincs komolyabb fitymaszűkülete. Azonban az sem mindegy, mikor rántották hátra azt a fitymát, és hogyan.
Reagálva a kérdező korábbi kommentjére felém,...
Azt esetleg elismerem, hogy frusztrációt okoz6ott a doki ezzel az állandó nézegetéssel, azonban ő csak jót akart, noha ez sajna nem így jött le neked. Azonban sok helyen nem nézi, nem húzogatja a gyerek a saját lustaságából... honnan tud6ná, hogy pont te vagy a kivétel!? :-s
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!