Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A pénisz /makk alján mik azok...

A pénisz /makk alján mik azok a fehér pontok/pöttyök/kiütések?

Figyelt kérdés
2009. jan. 15. 15:19
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Az aloe vera nem segíthet?
2015. dec. 22. 23:18
 22/26 Joe Pappa válasza:

Találtam egy egyszerű megoldást, ami valóban pár nap alatt megszünteti ezt az állapotot, úgy hogy nem kell se orvos, se műtét, se lézer se semmi más csak TEAFA OLAJ. Bekened reggel, napközben, este az érintett területet és egy hét sem kell és elmúlik. Legalábbis nálam ez 100%-ban sikeres volt.

Drogériában, bioboltokban lehet kapni kis méretű üvegcsében. Én a herpeszre is ezt használom és arra is tökéletes, jobb mint a gyógyszertári kenőcsök.

2017. máj. 7. 19:20
 23/26 anonim válasza:
+1 Teafaolajnak. Evek ota szenvedek a pattanasokkal, anyam ajanlotta a teafaolajat.. Es szo szerint, elkezdtek eltunni a patik. Ezen kivul rengeteg mindenre jo még, minden szir-szar kenocs helyett JOBB.
2018. nov. 2. 09:45
 24/26 anonim válasza:
Utolsók! A teafa olajra azt írják, hogy nem szabad hígitatlanul alkalmazni. Ti, hogy alkalmaztátok?
2019. szept. 20. 00:25
 25/26 anonim válasza:
24 éves vagyok tini korom óta én is ettől a pöttyöktől szenvedek. Igazából sokat olvastam arról, hogy csak műtéti beavatkozással lehet eltűntetni ezeket a pöttyöket. Hát nem. Sok mindent próbáltam de sikertelenül. Végül rászántam magam, hogy tényleg minden erőmön azon leszek, hogy eltűnjenek ezek a pöttyök. Az én taktikám a minden pisilés utáni szappannal való megmosás volt ami kb változó napi(4-5-6) alkalom plussz a fürdés. 3 hét elteltével semmi extrát nem tapasztaltam azon kívül, hogy a bőr a makkon elkezdett keményédni. 3 hét után minden este egy kis szappant kentem az érintett területre. Másnap reggel már észlelhető volt a hatás. Elkezdett foszlani a bőr. Most tartok 1 hónapnál minden nap ugyan az a rutin csak azóta 1 hét alatt szépen jön le a bőr. Még előreláthatólag 2 hét küzdelem áll előttem de már csak nagyon halványak a pöttyök. Úgyhogy nyugi srácok mindenre van megoldás csak sok kitartás és figyelem a titka.
2022. márc. 1. 21:26
 26/26 anonim válasza:
Valaha ez elmúlik magától ?
febr. 9. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!