Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék műtétem lesz. Miért...

Fitymafék műtétem lesz. Miért mondta ezt az orvos?

Figyelt kérdés
Nah szóval, 17 éves srác vagyok, nemrég voltam Urológián mert rövid a fitymafékem. Megvizsgált a Doki, és mondta hogy lesz műtét, valszeg a lézeres megoldással. Erről én itt azt olvastam hogy 5-10 perces kis műtét aznap haza lehet menni, az orvos is mondta hogy még aznap haza lehet menni, de mondta hogy Pizsama,papucs kell...most lehet hogy hülye vagyok, de ha mehetek haza, akkor ezek minek kellenek??...o.O...és még annyi hogy ha valakinek volt ezzel kapcs. tapasztalata írhatna 1-2 mondatot:)
2010. nov. 26. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
A papucs azért kell, mert ezt steril műtéti körülmények között végzik, és át kell öltöznöd. Utána visszaöltözöl és mehetsz haza.
2010. nov. 26. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát mivel gondolom minden műtét előtt le kell fertőtlenítős samponnal mosakodni és gondolom nem veheted fel az utcai ruhádat hanem vagy tiszta otthoni pizsamát viszel vagy kórházi pizsamát kapsz...
2010. nov. 26. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
A műtőbe valamibe be kell hogy toljanak, egy szál f*szba nem hiszem, hogy akarod, hogy végigtoljanak a kórházba, annak ellenére, hogy azt műtik, ezért kell pizsama, az tipikus kórházi ruha. Attól függetlenül, hogy hazamehetsz, még nem a műtőből tolnak ki a buszmegállóba, hanem még pár órát fexel gondolom.
2010. nov. 26. 21:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat...igen logikus...de h.lye vok..xD

Az én korosztályom már nem igen hord pizsamát, így én egy 3/4-es rövidnadrág+póló kombóra gondoltam, ha az nem jó akkor veszek vhol...sztetek jó a röv.nadrág+póló v nem?

2010. nov. 26. 21:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Az is jó ha nem fázol meg.
2010. nov. 26. 21:39
 6/7 anonim válasza:
Póló rövid gatya bőven jó a barátomnak is volt ilyen műtétje és ő is így ment be a műtőbe.
2010. nov. 27. 17:04
 7/7 anonim válasza:

21:18

Ezen a fogalmazáson besírtam. xD

És igen megfelel az említett ruhadarab.

2010. nov. 27. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!