Egy herével kisebb a nemi vágy?
Sziasztok!
Egy kellemesen átvészelt műtét+kemó után (heretumor) fél herével maradtam. Másfél éve műtöttek, és pár hónapja úgy érzem, hogy jelentősen csökkent a libidóm.
Jobban mondva, kevesebbet gondolok a szexre, nem villanyoz fel annyira, nincs olyan érzésem, hogy de jó lenne szexelni egy jót/kiverni.
Persze, fizikálisan reagálok, tehát ha akció van, izgat a partnerem, stb. akkor minden rendben.
Vajon nagyon lecsökkent a tesztoszteronszintem, vagy csak "öregszem" (27 vagyok).
Üdv
Szia! Nem öregszel és nem kellene, hogy számottevően befolyásolja a libidódat, hogy egy heréd van. Én párhuzamosan elmennék ezzel a kérdéssel a háziorvoshoz, de leginkább pszichiáterhez. Lehet, hogy csak tudatalatt megviselt ez az egész (mégiscsak a férfiasságodat érintő dolog), bár te tudod.
Teljes gyógyulást neked! És jóétvágyat a szexhez! :)
Sziasztok!
Teljesen meggyógyultam, a kemó már több, mint egy éve befejeződött. Volt egyszer tesztoszteron mérés, ott az alsó határértéket súroltam fél éve, azt hiszem csináltatok újat.
Üdv!
Ui.: pszichés max csak tudat alatt lehet, mert stabil párkapcsolatban voltam akkor is, és még mindig, és ez nem volt probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!