Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől piros a makkom és a...

Mitől piros a makkom és a fitymám?

Figyelt kérdés

Na szóval bepirosodott és rohadtul fáj mikor lehúzom a bőrt.

Befújtam Panthenollal,mert azon ott van,hogy jó nemszervre.

Meg ugye az égésre,gyulladásra jó.

Minden nap fürdök és alaposan megmosom szval nem értem,h mitől gyulladt be=/

2010. nov. 25. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Valami kosz mehetett oda, vagy valami fertőzésed van. Volt esetleg védekezés nélküli nemi aktusod?
2010. nov. 25. 17:48
 2/10 A kérdező kommentje:
ŐŐŐ nem 16F vagyok szval nem volt még semmilyen nemi kapcsolatom
2010. nov. 25. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz. Nem szégyen az.
2010. nov. 25. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem valami kosztól lehet, ez nem jelenti,hogy igénytelen vagy nyugi, akár fürdéskor is megszúrhatott valami és az begyulladt, vagy a suliban a fapadból egy szálka vagy bármi. Szóval szerintem ha nem múlik vagy már régóta tart akkor menj el a háziorvosodhoz vagy bőrgyógyászhoz is mehetsz,de ha még gyerekorvosod van, akkor ő is ellát. Nyugi, semmi szégyellnivaló nincs benne.

Ja és önállóan ne kezd el kezelni, majd a doki ad rá krémet.

2010. nov. 25. 17:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Jól van , bocsi!! :P
2010. nov. 25. 17:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg hintőporral, nekem is volt ilyen, én sem tudtam mitől van, elmúlt és azóta se jött elő. Meg pihentesd egy kicsit :P
2010. nov. 25. 17:56
 7/10 A kérdező kommentje:

Tudjátok milyen rossz ? :O Már több mint 2 napja nem vertem ki -.- Már remegek,h kiverhessem,de akk csak mégjobban begyulladna:(

Köszi a válaszokat :) :( Csak múljon el

2010. nov. 25. 18:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez magától elmúlni nem fog, csak rosszabbodni. Nézesd meg orvossal...
2010. nov. 25. 21:45
 9/10 A kérdező kommentje:
De behintőporoztam és bekentem ezzel a pantenonnal és mintha már nem lenne annyira piros
2010. nov. 25. 22:09
 10/10 anonim válasza:

Nekem a túl hosszú maszturbálás miatt kidörzsölődött, oly annyira, hogy nekem is égetett, meg rohadt piros volt a fitymám, meg alig tudtam hátrahúzni úgy fájt. De ugye muszáj volt. Megmostam naponta többször antibakteriális szappannal (már elsőre sokkal jobb volt), bekentem neugranomonnal vagy vami hasonló kenőccsel és 2 nap alatt helyre jött.

(óvatosan főleg melegben a sok hosszú maszturbálással, mivel szárazon csinálod így könnyen kidörzsölődik, aztán a sperma vagy az előváladék meg kicsípi. Azonnal megmosni utána antibakt. szappannal).

(nem tudtam miért szúr, csíp csak láttam hogy piros és alig tudom hátrahúzni. Lefényképeztem vakuval, megnéztem nagyításban hát ne tudjátok meg milyen csúnya volt, szó szerint lehetett látni, hogy ledörzsölődött a bőr és full piros volt, azért csípett (ugye mint minden horzsolás)

Mondom pihentetéssel, sűrű mosással bár mennyire is fáj, meg kenéssel pár nap alatt helyrejön.)

2019. máj. 21. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!