Elvágott anyajegy nagy probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este borotválkozásnál elvágtam az anyajegyemet a szám fölött. Nem túl nagy vágás leginkább csak felületi. Többen mondták, hogy begyógyul és nemkell izgulni. Szerintetek elmenjek vele bőrgyógyászhoz? nem szeretném leszedetni :(2010. nov. 22. 15:11
1/7 anonim válasza:
szerintem inkább nézesd meg bőrgyógyásszal,minthogy baj legyen.
2/7 anonim válasza:
szia!
aki azt mondta, hogy hagyd majd be gyógyul, az elég felelőtlen tanácsot adott!:S
az anyajegy el is rákosodhat, épp ezért kell vigyázni, hogy ne sérüljön meg! nézesd meg!!!
22L
3/7 anonim válasza:
irány a bőrdoki, minél hamarabb. Nem tudom milyen anyajegyed van, de bizonyos fajtáknak elég minimális behatás is, hogy rosszindulatúvá váljanak.
4/7 anonim válasza:
Az elrákosodhat nem azt jelenti, hogy el is fog, kedves előzők!
Egyszerűen figyelni kell rá, hogy nem változik-e, de különben begyógyul, ha időd engedi dokival megnézetheted, de nem kell rögtön fejvesztve rohanni a kórházba...
5/7 anonim válasza:
miért mi az írtuk, hogy el fog rákosodni?? ne okoskodj már!
mi is épp azt írtuk, hogy el rákosodHAT!!
7/7 anonim válasza:
Csacsiság egy apró felületes sérüléssel orvoshoz rohanni, csak az idődet vesztegeted, meg fog gyógyulni pár nap alatt, nem attól rosszindulatú egy anyajegy hogy elvágtad egy picit egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!