Baj ha tul nagy a fitymam?
petyhudten tullog a makkomon, mereven meg mikor hatrahuzom akkor a makk alatt osszegyul a fityusz korbe.
gondot jelent ez sex kozbe azon kivul hogy nem nez ki jol?
Hali!
Mit írjak?
Érdemi infó nem sok van, csak annyit tudunk, hogy fitymatúltengésed van. És csak akkor érdemes ezt RKM-eltetni, ha VALÓBAN zavar aktus közben.
Az alábbi topik uerről szól. Ebben tettem fel kérdéseket, ezeket csemegézd ki, majd azokra válaszolj, akkor tudok érdemben hozzászólni a problémádhoz, ha valóban az.
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Annyit elöljáróban még, hogy...
_ Hány éves vagy?
_ Testmagasság, testsúly és testalkat?
_ Volt/Van-e fitymaszűkületed, esetleg fékproblémád, ami megakadályoz6ja a fitymádat abban, hogy teljesen hátrajöjjön?
_ Ezt te mondod, hogy "nem néz ki jól" vagy már véleményezte egy hölgyemény? ;-)
A többi kérdés az általam belinkelt topikban.
Egyébként, ha azért írtad ki a kérdést, hogy én azt megtaláljam, és véleményezzem, azt megspórol6tad volna, ha megkeresel >>priviben. SENKINEK nem mondom, hogy nem, aki normálisan áll hozzá, ill. kér segítséget... ezt csak úgy megjegyzésképpen.
Nah, várom a válaszaidat.
Üdv: EE
Hali!
Semmi gond! Azonban...
FÁJ ÉS FESZÍT IS??? <<:-S
Fitymaszűkületed is van, és/vagy a féked (is) rövid-é???
Mert ha vmelyik/mindegyik, akkor az már azért egy kicsit más eset.
A korábban általam belinkelt topikot nem véletlenül ajánlottam a figyelmedbe. Ezt a dolgot alaposabban át kellene beszélni, mert a te esetedben IS: túl kevés részlet ismert.
Ha szeretnéd, hogy segítsek megtalálni a számodra legideálisabb megoldást, akkor vedd fel velem a kapcsolatot >>priviben, ha úgy tetszik, SkyPE/MSN, akkor megvitat6juk a problémádat, ebben így tudok segíteni neked (is).
Természetesen válaszolni nem kötelező, de azért ajánlott, ill. ártani nem árt6...
Azonban hogy bármi okosat mondani le7sen PONTOSAN ismerni kell a helyzetet! A kommunikációt felvételét közvetlenebb formában pont emiatt javasoltam, persze, ha nem akarod nem muszáj. De azért azt mérlegeld, hogy a dilemmádat alapos átbeszélés nélkül elég nehéz lesz megoldani... 0.o <:-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!