Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Baj ha tul nagy a fitymam?

Baj ha tul nagy a fitymam?

Figyelt kérdés

petyhudten tullog a makkomon, mereven meg mikor hatrahuzom akkor a makk alatt osszegyul a fityusz korbe.

gondot jelent ez sex kozbe azon kivul hogy nem nez ki jol?

2010. nov. 20. 15:43
 1/10 A kérdező kommentje:
ja.elfelejtettem odairni, hogy komolytalanok inkabb meg se szolaljanak!
2010. nov. 20. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Jobban figyelj a higiéniára, de azonkívül gond nincs vele.
2010. nov. 20. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt fitymatúltengésnek nevezik plusz nekem szűkült is volt, és metéltek :(
2010. nov. 20. 18:51
 4/10 A kérdező kommentje:
utolsó! teljesen körűlmetéltek? most jobb? én nem szeretném teljesen körűlmetéltetni magam, max részlegesen. jólenne ha EE is írna valamit.. :)
2010. nov. 20. 20:03
 5/10 anonim ***** válasza:
ha nem szorul, tehát mereven hátra tudod húzni, akkor nincs vele semmi baj, nem mindenkinek ugyanilyen
2010. nov. 20. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Hali!

Mit írjak?

Érdemi infó nem sok van, csak annyit tudunk, hogy fitymatúltengésed van. És csak akkor érdemes ezt RKM-eltetni, ha VALÓBAN zavar aktus közben.

Az alábbi topik uerről szól. Ebben tettem fel kérdéseket, ezeket csemegézd ki, majd azokra válaszolj, akkor tudok érdemben hozzászólni a problémádhoz, ha valóban az.

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Annyit elöljáróban még, hogy...

_ Hány éves vagy?

_ Testmagasság, testsúly és testalkat?

_ Volt/Van-e fitymaszűkületed, esetleg fékproblémád, ami megakadályoz6ja a fitymádat abban, hogy teljesen hátrajöjjön?

_ Ezt te mondod, hogy "nem néz ki jól" vagy már véleményezte egy hölgyemény? ;-)

A többi kérdés az általam belinkelt topikban.

Egyébként, ha azért írtad ki a kérdést, hogy én azt megtaláljam, és véleményezzem, azt megspórol6tad volna, ha megkeresel >>priviben. SENKINEK nem mondom, hogy nem, aki normálisan áll hozzá, ill. kér segítséget... ezt csak úgy megjegyzésképpen.

Nah, várom a válaszaidat.

Üdv: EE

2010. nov. 21. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Természetesen nem kötelező a válaszadás... azonban kérésedre elmondtam a véleményemet, sőt, keresztkérdéseket és segítséget is kaptál, azóta semmi reakció tőled, Kérdező. Akkor viszont nem értem: Minek emelted ki a kérdésedet, ha közben vonakodsz választ adni, annak, akinek a véleményét kérdezted, ill. azoknak, akik segítő szándékkal fordulnak hozzád!?
2010. nov. 23. 05:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocsi EE, kiemeltem de elfelejtettem visszairni, hát sajnos nemtudom hogy zavare aktus közben de sztem zavarna mert ha kézzel húzom hátra akkor fáj és feszít is, elolvastam a belinkelt topikot, sztem RKM kell nekem(de nemtudom hogy pontosan mit csinálnak ilyenkor a fitymával), 19 vagyok 170kg/75/kicsitt mackó :), fékemet átvágták mert rövid volt..
2010. nov. 23. 16:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Hali!

Semmi gond! Azonban...

FÁJ ÉS FESZÍT IS??? <<:-S

Fitymaszűkületed is van, és/vagy a féked (is) rövid-é???

Mert ha vmelyik/mindegyik, akkor az már azért egy kicsit más eset.

A korábban általam belinkelt topikot nem véletlenül ajánlottam a figyelmedbe. Ezt a dolgot alaposabban át kellene beszélni, mert a te esetedben IS: túl kevés részlet ismert.

Ha szeretnéd, hogy segítsek megtalálni a számodra legideálisabb megoldást, akkor vedd fel velem a kapcsolatot >>priviben, ha úgy tetszik, SkyPE/MSN, akkor megvitat6juk a problémádat, ebben így tudok segíteni neked (is).

2010. nov. 24. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Természetesen válaszolni nem kötelező, de azért ajánlott, ill. ártani nem árt6...

Azonban hogy bármi okosat mondani le7sen PONTOSAN ismerni kell a helyzetet! A kommunikációt felvételét közvetlenebb formában pont emiatt javasoltam, persze, ha nem akarod nem muszáj. De azért azt mérlegeld, hogy a dilemmádat alapos átbeszélés nélkül elég nehéz lesz megoldani... 0.o <:-s

2010. dec. 2. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!