Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Metélten hogy maszturbáljak?...

Metélten hogy maszturbáljak? Kicsit fura mer azelőtt a makkot lehetett izgatni mert volt rajt bőr de most csak a tövébe van és úgy nem az igazi mer nem megyek el?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

@ előzőnek:

Dee... ro6ul értesz, hiszen egy másik topikban már részletesen ki is fejtettük egymásnak a valódi álláspontunkat. Te is... én is... Nem kéne kiforgatnod a szavaimat azért, hogy célt érj a hátsó szándékaiddal, nem fog sikerülni! Amiket ugyanis állítottál (a plöcsözéses meg a többi), azokat temagyarázod bele, uis én semmi ilyet nem mondtam. "Én meg kezdtem a te hozzászólásaidat olvasván vétkesnek érezni magam, hogy még van fitymám,... "ez pont olyan hatásvadász kitaláció, mint amit próbáltál itt te is ellenem érvényesíteni azért, hogy hiteltelenítsd a szavamat.

Egyébként dönteni mindenkinek a saját JOGA, őt ettől megfosztották, tehát ennyivel nyugodtan ellátogat6 a...

>> www.jogvedok.hu

...weboldalra és megkeres7né a betegjogi képviselőjét azzal kapcsolatban, hogy úgy hajtottakvégre rajta TKM-et, hogy a többi le7őségről nem is tájékoztatta az orvosa. És ha ővele ezt megcsinálta, akkor másokkal is meg fogja, tehát szégyen ide, szégyen oda,... az a szégyen hogy ilyen alattomos dolgokat annyiban hagynak az emberek, és nem tesznek semmit azért, hogy a másik kétségbeesett sorstársával ilyesmi NE történhessen! :-O

Ha meg nem tetszik neki a körülmetélt farok, akkor fontos, hogy tudja, hogy van erre le7ősége. Aztán az már az ő szíve-joga-magánügye, "hogy beszerezzen ilyen vagy olyan visszanövesztő vackot." (a TLC Tugger-ről beszél)

Ahhoz egyikünknek sincs SEMMI KÖZE! És itt a vitát ezennel le is zárjuk. PUNCTUM.

@ KÉRDEZŐ:

Ha van még kérdésed, vagy bármi véleményed van... nyugodtan oszd meg velünk! Ez a te topikod, a te problémád. Ha dilemmád van, inkább mondd el, és ne érezd magad az előző hszóló szavait idézve "plöcsnek", de ha nem vagy megelégedve, és bánt a dolog, ill. nem ezt akartad volna, jogod van megvédeni magad!

Ha valaki a tudatlanságodat kijátszva az akaratod ellen cselekszik, az egyenértékű is le7 akár egy nemi erőszakkal, nem véletlenül említettem azt, amit feljebb is. Bármi segítség, tanács kell, szólj bátran, segítek!

Üdv: EE

2010. dec. 1. 19:54
 12/14 anonim válasza:
68%

Nekem azért nem szimpa am amit a TLC-ről írnak ilyeneket h :

"A nem körülmetélt férfiaknál a laza bor mindkét fél számára jobbá, élvezetesebbé teszi a szeretkezést."

Ergo a képünkbe hazudnak. Jó mindenki ezt csinálja de ez ugyanolyan hatásvadászat amiről te beszélsz. A szeretkezés élményére az egész csak annyiban van kihatással amennyire én tudom, h aki körülmetélt ált ba , de ezt se mindig, később megy el.

"de napjainkban már több mint 100.000 ember érzi úgy, hogy boségesen megérte a fáradozást." ergo annyian vették meg.. kétlem hogy minddel kitöltettek volna kérdöivet..

2010. dec. 2. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
18%

@ The_AntiChrist:

Ha nem indiszkrét a kérdésem, téged TKM-eltek vmikor? Ha igen, mióta hordod a makeszt kopaszon? Ill. egy életkor is érdekelne.

Ennek ismeretében reagálnék a válaszodra.

Üdv: EE

2010. dec. 3. 12:30
 14/14 Jégszív ***** válasza:
Masszírozó gép minimumra állítva.
2023. szept. 5. 09:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!