Mitől kemény a "bimbó" és ha megnyomom fáj a bal mellkasomon? Mitől van ez? (Fiú vagyok)
Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 22:14
1/9 A kérdező kommentje:
(fiu)
2009. jan. 11. 22:14
2/9 anonim válasza:
lehet hogy légzési nehézségeid vannak kialakuloba !! sokat melozol emelsz vagy sportolsz !!!
3/9 A kérdező kommentje:
Nem dolgozom. Emeleni? Sport? az lehet. Táncra járok. Akkor az lehet a baj hogy megerültetem magam?
2009. jan. 11. 22:33
4/9 A kérdező kommentje:
nagymamám már jött a babonájával hogy nem ültem e egy szoptatos anya ágyára mert attol van :D
2009. jan. 11. 22:33
5/9 anonim válasza:
Nagymamádnak igaza van, ennek a fele se tréfa!!! Gyorsan, most majdnem teli van a hold, menj, és táncolj meztelenül a temetőben! Csak így kerülheted el, hogy a dédunokád is átkozott legyen!!!:D:D:D Amúgy nem tudom, mitől lehet...
6/9 anonim válasza:
Van ilyen, nyugi, semmi gáz. Majd elmúlik. (Biztos hormon!, mondaná egy orvosis haverom)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Kicsit azért ijesztö ez az egész :D Akármi lehet.. :S azért kösz iaz eddigieket :)
2009. jan. 12. 14:23
8/9 anonim válasza:
Hali!
Ha arra gondolsz, hogy az egyik bimbódban van egy tapintható görcsszerűség, ami a másikban nics, és ha ezt nyomkodod erősen, akkor fáj, akkor az tejmirigy-duzzanat asszem. Nekem is van, elmentem vele a dokihoz, elküldött mammográfiára, meg szövettanra, majd azt mondta, hogy no para, majd elmúlik, de ha nagyon zavar, megműttethetem. Bajt nem okoz, max. zavaró lehet.
De nem árt azért megmutatni egy sebésznek, sose tudni...
9/9 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős vagy... Pubertás korban a mell is fejlődik (nyílván nem úgy mint a nőknél) de akkor is lehet ézékeny... ez saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!