Az igaz, hogy ha bekenem a farkamat sportkrémmel, akkor órákon keresztül áll?
Figyelt kérdés
5 év kézi után elkezdtem atlétizálni... egyik ott megismert haverom mondta, hogy szerezzek be és próbáljam ki hülyeségből, mert állítása szerint első versenyén véletlenül oda is jutott neki, aztán egész versenyen állt.
Igaz ez? Nekem aloe verás van, az jó hozzá?
2010. nov. 12. 21:16
12/24 anonim válasza:
Kenjed,rajta!Majd írd meg meddig állt,de le törjön!
13/24 anonim válasza:
Le NE törjön de tényleg neki ne menj valaminek...
14/24 A kérdező kommentje:
már leírtam hogy az enyém nem megfelelő hozzá, mert full növényi cuccokból van. Majd ha lesz fölösleges 1000ft-om, veszek másmilyet is, de ilyen nem sűrűn van.
2010. nov. 12. 22:13
16/24 anonim válasza:
Az aloe verás arra jó,ha nagyon gyorsan húzogatod és esetleg égési sérülés lesz rajta,na akkor ha azzal kenegetheted az szépen helyrehozza.
17/24 A kérdező kommentje:
nem, ez más. égési sérülésre ezt bűn rákenni, még szarabb lesz tőle.
2010. nov. 13. 00:28
19/24 A kérdező kommentje:
utolsó: neked ilyen betegséged van? :O
2010. nov. 13. 14:22
20/24 anonim válasza:
Nekem?Nem ,még egyenlőre nem nőtt farkam....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!