Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Részleges szűkületem lenne?...

Részleges szűkületem lenne? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Olvastam az elöző kérdések válaszait és azthiszem, hogy részleges szűkületem van, több mint egy hete műtöttek meg a fékemmel, és most már hátra is tudom húzni merev állapotban a bőrt anélkűl, hogy az magávalhúzná a makkomat. De viszont azt vettem észre, hogy mikor hátrahúzom akkor felgyűl egy kevés bőr a makkom alatt és feszít is körbe(fáj is). Petyhűdt állapotban a fitymám rojtos és túllóg a makkomon, gondolom ez a probléma de nem vagyok biztos benne.
2010. nov. 11. 23:27
 1/9 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..

Olyan nincs hogy részleges szűkület. Olyan már inkább, hogy enyhe, közepes vagy makacs/súlyos.

2010. nov. 12. 05:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mázlista vagy, hogy van fitymád, mert nekem azt is levágták, amúgy meg nem is kellett volna főleg nem az egészet és most már cs*szhetem, egyre rosszabb

Ne csinálj vele semmit, a fékkel már nincs gáz, egyebek meg ne zavarjanak, mert ha a dokihoz mész akkor az lesz valszeg neked is ami nekem, le akarják vágni az egészet :(

2010. nov. 12. 12:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Előző. Nem oké, neked elcseszték. de ha most a világon mindenkit lebeszélnél arról, hogy orvoshoz forduljon, az sem megoldás, hisz lelkileg lebénítani teljesen másokat, erősen túlzás.

Az lenne az oké, hogy akiknek vmi bajuk, szűkületük van, azok tájékozódjanak előre az orvosokról, akikhez fordulnak, és legyenek felvilágosítva, mi várható, NEM PEDIG MEGIJESZTVE!

(Ha ilyen mániákusan kezded ijesztegetni az embereket, nem kell sok idő és kiszúrnak a mod-ok. Ugyanakkor maximálisan megértelek, és sajnálom, hogy így jártál. Aranyközépút. A mérleg akkor lesz szintben.)

2010. nov. 12. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, te miről beszélsz?
2010. nov. 15. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Rólad!
2010. nov. 16. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Na ne mondd! És szerinted mi az az arany középút? És mi ez az olcsó fenyegetés a moderátorokkal? Nem férsz a bőrödbe? Kérdezők számára kell válaszokat adni és nem pedig a másikkal foglalkozni. Te is foglalkozz a kérdésekkel és próbálj olyan válaszokat adni, amit érdemesnek, jónak tartasz. Ha nem tudsz ilyeneket adni, akkor eredj és foglalkozz szépen valami egyébbel, velem nem kell neked foglalkozni. Na szia.

(Arany középút... olcsó és süket a dumád, ezzel itt senkin nem segítesz)

2010. nov. 16. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha valóban "a kérdezők számára kell válaszokat adni és nem pedig a másikkal foglalkozni." akkor te miért ijesztgeted (az se válasz, hanem hátsó szándékú önérdek) az embereket egyfolytában, és miért zaklatod a másikat privátban? "Nem értem... nagyon nem értem"... ;)
2010. nov. 16. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalataimról számolok be, ha neked ez fáj, akkor keress más elfoglaltságot. Ugye találsz magadtól is, nem kell ajánlanom semmit?
2010. nov. 16. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja és nem "zaklatok" senkit privátban, nem szokásom, csak, ha valaki nem bír magával, akkor jobbnak látom a fölgyülemlett feszültségét (ezesetben most a tiédet) más helyen levezetni, nem pedig ott, ahol egy bajban levő kérdező a kérdésére választ vár. Itt ezennel be is fejeztem a társalgást veled, ha nem haragszol, nyugodtan zaklass privátban, ha bajod van, itt meg le lehet szállni rólam,

na szia

2010. nov. 16. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!