Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek rövid a fitymafékem?

Szerintetek rövid a fitymafékem?

Figyelt kérdés
Tizenöt éves vagyok, és lankadt állapotban, simán hátratudom húzni a péniszemet eltakaró fitymát, állva is lehúzom a makk aljáig, de egy minimális feszülést érzek. Ez lehet attól, hogy szűz vagyok még, és az idő során majd kialakul? Mert hallottam olyat is, hogy 14-18 éves korig ez "kialakul".
2010. nov. 10. 19:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
2010. nov. 10. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne. a párom fájdalmat érez a hátrahúzásnál is szex előtt, illetve utána, ha visszahúzza a fitymát. szűkülete nincsen.
2010. nov. 10. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
ezt hívják enyhe szűkületnek, aki nem tudta volna.
2010. nov. 10. 19:18
 4/6 A kérdező kommentje:
De én nem érzek fájdalmat, és nincs szűkületem. A fitymámat bármikor le tudom húzni, de állva nehezebb a dolgom, és olyankor egy kicsit feszül. Ez lehet a szüzességtől is!?
2010. nov. 10. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia

a szüzességnek ehhez semmi köze!

ha hiszed ha nem minimális szűkületed van, ha fáj ha nem, ha tényleg hátrabírod húzni de kicsit feszül, orvosolható,

minden fürdésnél tartsd hátrahúzva 5-10 percig és ha szerencséd van nyúlik annyit hogy jó legyen, a szexet szerintem meg ne kapkodd el

16f

2010. nov. 11. 20:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Én értelek, csak az a probléma, hogy csomó velem egykorú ismerősömmel ez a helyzet. Szerintem a fékem rövid minimálisan, amit nyújtani kell(ene) valahogyan. Csak azt nem értem, hogy az ismerőseim is ilyennel panaszkodnak, akkor ez nem lehet véletlen, mert már 4-5-öt végigkérdeztem, és mind ugyanazt mondta.
2010. nov. 11. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!