Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A zacskómon egy fehér tapintha...

A zacskómon egy fehér tapinthatóan kemény vmi van! Mi ez?

Figyelt kérdés
Ha piszkálom kicsit mozog a bőr alatt, mintha vmi tokban lenne. Sőt kipirosodik a rész. Kinyomni nem tudtam de elég régen megvan. Mi lehet ez? Miként kezelik? Legalább 1,5 éve megvan. Kb mint egy fél rizs szem akkora.
2010. nov. 9. 00:00
 1/2 anonim ***** válasza:

igy latatlanban nehez megmondani, lehet zsirmirigy, pattanas, szortuszo vagy akar nehany nemibetegseggel egyuttjaro szemolcs vagy fuggoly

mindenkeppen menj el orvoshoz, lehet hogy lesz 5 perc kellemetlenseg az eletedben, de megelozhetsz komoly problemakat

2010. nov. 9. 00:28
 2/2 anonim válasza:
nekem is pontosan ugyan ilyen van és már megvan kb 2 éve de nekem sincs fogalmam hogy mi lehet ez de az elején bevoltam parázva hogy rák meg daganat de nekem is ugyan ezt irták és nincs semmi bajom azóta se ugyhogy nem tudom hogy mi lehet ez de sztem nem veszélyes
2010. nov. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!