Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy zajlik a here és a...

Hogy zajlik a here és a pénisz vizsgálat ? Pld.: házi orvosnál?

Figyelt kérdés
febr. 15. 13:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
A 10 is 1 kamu orvos .
febr. 15. 16:54
 12/16 anonim ***** válasza:

10

Ne haragudj, de egy háziorvosra nem bíznék ilyesmit. Nem szakterülete. Ennyi erővel nőgyógyászati vizsgálatot is végezhetne. Kíváncsi lennék, hány nő egyezne bele...

febr. 16. 18:03
 13/16 anonim ***** válasza:
A háziorvos is látott a képzése során embert kívül-belül tetőtől talpig, egyben meg mikroszkóp alatt is. Lehet a háziorvosin kívül más szakvizsgája is. Ha valami nem a kompetenciája, azt ő el tudja dönteni és beutal a megfelelő helyekre. Nem kell akkor neked tippelgetni, hogy hol fordulj fel. Általában különböző nemű orvos az ember szeméremérzetét tiszteletben tartja...
febr. 17. 07:09
 14/16 anonim ***** válasza:

13

"Lehet a háziorvosin kívül más szakvizsgája is. "

Lehet, de ezt nekem honnan kellene tudnom? Egyébként, ha lenne,akkor sem vetkőznék le meztelen nemi szervig.

"Általában különböző nemű orvos az ember szeméremérzetét tiszteletben tartja..."

Jó lenne, ha így lenne... De nem ez a valóság.

febr. 17. 07:52
 15/16 anonim ***** válasza:

14

"Lehet, de ezt nekem honnan kellene tudnom?"

Vagy ki van írva, pl. gyakori a a Dr. X Y háziorvos, belgyógyász szakorvos kombináció. Itt meg ki is keresheted az illetőt: [link]

"Jó lenne, ha így lenne... De nem ez a valóság."

Sajnálom, ha más a tapasztalatod. Én is ismertem olyat, akit az üzemorvos bugyiban sétáltatott fel-alá. Remélem, hogy az ilyen esetek hamar kiderülnek és foglalkozik velük a hatóság.

febr. 17. 09:01
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Örülök, hogy így látod!

febr. 17. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!