Kicsit kellemetlen a bal oldalt ha hátrahúzom fitymámat. Nyugalmi állapotról beszélek. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Én arra gondoltam hogy száraz és azért, mert máskor nincs ilyen gond. Nem fáj csak kellemetlen.2010. nov. 7. 21:04
1/3 anonim válasza:
Egy 100 éves ember de örülne ennek....
Egyébként a korodat megírhattad volna. De mindegy. Ha nővel voltál, akkor lehet, hogy szoros volt. Ha nem akkor a markod. Húzd fel teljesen a bőrt, és nézd meg. Semmilyen váladéknak, vérnek , sérülésnek nem szabad ott lenni. Ha van ott váladék, akkor meg kell mosni rendesen, langyos, szappanos vízzel, és leöblíteni. Egyébként, az a rész nem szokott kiszáradni.
2/3 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Semmi nincs mögötte, tiszta. Ha hátrahúzom lassan is húzódik hátra mintha tapadna makkhoz olyan...Úgy vettem észre mintha a fitymám sejtesen le lenne tapadva a pénisz törzséhez de nem mindenhol. Van ahol "belátni fitymáról" pénisz törzsébe van ahol ezt a sejtes letapadást látni.
2010. nov. 8. 18:02
3/3 anonim válasza:
Naponta kell húzogatni, hogy ne legyen letapadva... ez alap
Ha meg hagyod, akkor csak rosszabb lesz, ha meg orvoshoz mész, akkor az meg látja, hogy nem vagy képes húzogatni aztán fogja és levágja az egészet
Nekem is ezt csinálták egy éve és azóta egyre rosszabb :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!