Mi lehet a péniszemen az a pattanásszerű fehér dudor?
1-2 honapja? Menjel el dokihoz, es kikezeli neked.
Ha nem mesz, csak rosszabb lesz.
Csak feltételezés :
A nemi szerven, fehéres, karfiol alakú, szálacskákból álló kinövés a Condyloma Accuminatum nevű vírus okozza. A Podophillin nevű szerrel kezelik. Ne kezeld magad, feltétlenül menj orvoshoz, mert a partnered is megkapja. (feltéve ha jó a diagnózis)
16 vagyok, nincs partnerem, sőt mi több, szűz vagyok. :D
Orvoshoz? :O Háát inkább most még nem. Meg ez gömb alakú, és egy van, a tövében alul, kissé oldalt, lent.
Félek.. :D
nekem is volt, és nem lehetett kinyomni, aztán az egyik nap megszúrtam egy tűvel, de annyira fájt hogy majdnem meghaltm, és másnap mire felkeltem ki lehetett nyomni.
és nekem is hónapokig ott volt
Igy nem fog menni a diagnózis, fényképezd le makrófotó beállítással, csak azt a területet ami problémás és tedd fel a youtube-ra, aztán lökd be a linket. Ezt ne szégyelld, mert a youtube is anonim, meg ez a gyakorikérdések is. Ha dokihoz mész akkor löttek a teljes anonimitásnak.
De még így sem biztos a diagnózis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!