Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek ilyenkor?

Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Dec 23an vagtak ki a kormom mivel bevolt nolve

A nagy labujjamon bal oldalt semmi baja utana viszont a jobb oldalan nagyon fajdalmas es ilyen hus szeru valami van ott a masik oldalt is volt ott viszont eltunt

Na de ez a hus alatt volt a kormom megneztem magamnak levagtam a felet mivel nagyon nyomta minden es azota nagyon faj es folyamatosan gennyes meg nem mulik el a gyulladas.

Par napja mar nem kotom be esetleg meg kotnom kene? Az orvos azt mondta 1hetig kossem folyamatosan el is mult a gennyezes a verzes stb de ez a dolog elojott

Nagy szenvedes volt amugy is es mar orultem hogy meg szabadultam tole erre most jott ez

Szerintetek?

tegnapelőtt 01:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Újrakezdődött gyulladásra vagy fertőzésre utalnak ezek a dolgok. Mindenképp menj vissza a sebészetre. Addig is fertőtlenítsd, áztasd és kötözd és kerüld a szűk,szoros,kicsi cipőket.
tegnapelőtt 02:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Vissza a sebészetre,ezzel nem lehet szórakozni.
tegnapelőtt 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!