Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan tudom eltávolítani...

Hogyan tudom eltávolítani halványítani a zsírcsomókat a péniszemről?

Figyelt kérdés
Tini vagyok és egy jó ideje észrevettem, hogy főleg a zacskómon megjelentek ilyen apró, sok zsírcsomók, igazából csak esztétikai dolog, de ha lehetne akarnám megszuntetni. Valakinek van hasonlo problémája, nektek mi vált be ellene?

tegnapelőtt 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Először is megnézetném orvossal, hogy tényleg csupán ártatlan zsírcsomók e. Adja Isten, hogy azok legyenek.

S azon a vizsgálaton rögtön meg is mondják neked, milyen szakember, és milyen módszerrel tud a legegyszerűbben segíteni rajtad.

Szóval gondolom az urológián kellene kezdened.

tegnapelőtt 20:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Az szinte biztosra be van azonosítva hogy zsírcsomók. Igazából csak arra gondoltam hogy orvoson kívüli opciok nincsenek e
tegnapelőtt 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Sehogy, zsírcsomót nem tudsz halványítani.
tegnapelőtt 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj nyugodtan orvoshoz, ne szégyellősködj. Ne izgulj, Te leszel nála az 1001-ik, akinél hasonlót látott. Ő legalább nagyon jól tudja, hogyan lehet kezelni a problémádat.
tegnapelőtt 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezek nem zsír,hanem faggyú csomók.
tegnapelőtt 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Ismétlem, konzultálj orvossal. Mert ha pl. hormonális probléma (kamasz korban bármi lehet), akkor nem biztos, hogy az a legjobb megoldás ha itt népi gyógymódokat ajánlanak.

Én is mondhatnám, hogy "figyejjé' öcsém, szexuális késztetésed van, túlteng már benned a g..i, ezért recskázzál szorgalmasan, meg naponta egyszer, étkezés előtt fél órával lődd tele a barátnőd száját, s ettől egy kéthónapos kúra után eltůnnek a pattanások a töködről".

De hidd el, az orvosi ellenőrzésnél nincs jobb.

Feltéve persze, hogy nem mindössze annyi a gond, hogy gyakrabban kellene megmosni a p.cs.det.

tegnapelőtt 22:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek a szőrszálak tövéhez kapcsolódó faggyúmirigyek, amikben kissé felhalmozódik a szőrszálak kenésére szolgáló faggyú. Hogy ezek a mirigyek mennyire simulnak bele a bőrbe vagy mennyire emelkednek ki, alkati dolog, még csak esztétikai problémának sem nevezhető, nem kell vele foglalkozni. Foglalkozz inkább mással.
tegnap 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!