Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az impotenciát lehet valahogy...

Az impotenciát lehet valahogy bizonyítani?

Figyelt kérdés
Sok esetről olvasok, hogy nők férfiakat vádolnak meg azzal, hogy megerőszakolta őket, és van hogy ártatlanokat ítélnek el (főleg az USA-ban történnek ilyenek). Hírességek, politikusok, sportolók esetén is felröppenek sokszor ilyen vádak. Tegyük fel, hogy a megvádolt férfi azt mondaná, hogy nem történhetett meg mivel impotens. Ennek az állításnak a hitelességét lehetne bizonyítani valamivel, van erre valami egzakt mérés (vérvétel vagy hasonló), vizsgálat?
dec. 30. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
A vizsgálat is legfeljebb a méréskori állapotot igazolja, nem azt hogy akár évekkel korábban mi volt. Nem csak pénisszel lehet erőszakoskodni.
dec. 30. 11:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Az angol "rape" szó szerintem az akaratlan közösülésre utal
dec. 30. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is, de még ha konkrét behatolásról is van szó, azt akár egy seprűnyéllel is meg lehet csinálni, vagy ujjakkal vagy bármilyen szeuxális segédeszközzel.
dec. 30. 11:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ez szokott lenni a vád..
dec. 30. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem így van. Hány alkoholista erőszaktevő veri le azt is az áldozaton ( akár feleség, élettárs) hogy ő csak vágyat él meg, de a cerka nem jól áll már.

Attól még veri, fenyegeti, letépi a ruháját stb.

Akkor ez mi?

(Mondjuk jogilag idehaza az erőszak régi érzelmezése például az volt, hogy ha a két nemi szerv összeért.)

dec. 30. 13:14
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem, mert a kis kék bogyó épp az ilyen defektre van. Honnan tudja a bíróság, hogy te nem kaptál be egyet, mert kedved támadt a frusztráltaságod levezetni egy nőn???? Ugyehogy. Gondolkodj már...
dec. 30. 17:25
 7/8 anonim ***** válasza:
A nemi erőszak nem a befejezett/ sikeres aktustól válik erőszakká, hanem a "hozzákészülésben" való egyoldalú, beleegyezést nem kérő és a partnert megalázó viselkedéstől.
tegnap 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Erőszaknak számít az, ha valakit megversz, de az is, ha arra kényszeríted, hogy leszopjon. El tudom képzelni azt is, hogy valaki ilyesmivel megvádolja a párját, mert félrelépett. Na itt nem tudom, hogyan lehet bizonyítani.
ma 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!