Az impotenciát lehet valahogy bizonyítani?
Figyelt kérdés
Sok esetről olvasok, hogy nők férfiakat vádolnak meg azzal, hogy megerőszakolta őket, és van hogy ártatlanokat ítélnek el (főleg az USA-ban történnek ilyenek). Hírességek, politikusok, sportolók esetén is felröppenek sokszor ilyen vádak. Tegyük fel, hogy a megvádolt férfi azt mondaná, hogy nem történhetett meg mivel impotens. Ennek az állításnak a hitelességét lehetne bizonyítani valamivel, van erre valami egzakt mérés (vérvétel vagy hasonló), vizsgálat?dec. 30. 11:30
1/8 anonim válasza:
A vizsgálat is legfeljebb a méréskori állapotot igazolja, nem azt hogy akár évekkel korábban mi volt. Nem csak pénisszel lehet erőszakoskodni.
2/8 A kérdező kommentje:
Az angol "rape" szó szerintem az akaratlan közösülésre utal
dec. 30. 11:50
3/8 anonim válasza:
Szerintem is, de még ha konkrét behatolásról is van szó, azt akár egy seprűnyéllel is meg lehet csinálni, vagy ujjakkal vagy bármilyen szeuxális segédeszközzel.
4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ez szokott lenni a vád..
dec. 30. 12:00
5/8 anonim válasza:
Nem így van. Hány alkoholista erőszaktevő veri le azt is az áldozaton ( akár feleség, élettárs) hogy ő csak vágyat él meg, de a cerka nem jól áll már.
Attól még veri, fenyegeti, letépi a ruháját stb.
Akkor ez mi?
(Mondjuk jogilag idehaza az erőszak régi érzelmezése például az volt, hogy ha a két nemi szerv összeért.)
6/8 anonim válasza:
Nem, mert a kis kék bogyó épp az ilyen defektre van. Honnan tudja a bíróság, hogy te nem kaptál be egyet, mert kedved támadt a frusztráltaságod levezetni egy nőn???? Ugyehogy. Gondolkodj már...
7/8 anonim válasza:
A nemi erőszak nem a befejezett/ sikeres aktustól válik erőszakká, hanem a "hozzákészülésben" való egyoldalú, beleegyezést nem kérő és a partnert megalázó viselkedéstől.
8/8 anonim válasza:
Erőszaknak számít az, ha valakit megversz, de az is, ha arra kényszeríted, hogy leszopjon. El tudom képzelni azt is, hogy valaki ilyesmivel megvádolja a párját, mert félrelépett. Na itt nem tudom, hogyan lehet bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!